Jonne Virtanen raivostui ihmisille, jotka himoitsevat ilmaisia tavaroita: "Tunkee ittensä sylikkäin jonottamaan"

2:53
Jonne Virtanen kertoi C Moren haastattelussa raitistumisestaan.

Vaasan Sportin Jonne Virtanen ei katso hyvällä kauppoihin kerääntyviä ihmismassoja. Sen sijaan SM-liigalle ja kiekkoväelle hän antaa hyvän arvosanan kriisitilanteessa toimimisesta. 

SM-liiga on menossa tauolle, koska suurimmalla osalla joukkueista ei ole enää mahdollisuuksia järjestää kotiotteluita koronarajoituksien takia. Jääkiekkoliittokin ilmoitti keskeyttävänsä sarjat loppuvuoden ajaksi. 

Jonne Virtanen avautui Twitteristä ihmisten tavasta kokoontua yhteen. Hän viittasi kauppojen kampanjoihin, joissa jaetaan ilmaisia tuotteita. 

– Kyllä tässä alkaa vituttamaan ku osa ihmisistä tekee kaikkensa et pystyttäis elämääñ tän tilanteen kanssa ni sit osa tunkee ittensä sylikkäin jonottamaan jotain vitun ilmasia ämpäreitä, Virtanen kirjoitti. 

Sen sijaan Virtanen komppasi Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttulaa, joka antoi positiivista palautetta SM-liigalle. Hänen mielestään kiekkoväen pitäisi kehua itseään enemmänkin. 

Jonne Virtanen siirtyi täksi kaudeksi Tanskan liigan Herningistä Vaasan Sportiin. Hän on saanut uransa uuteen nousuun elämäntapojen parannuttua. Virtannen on tehnyt tällä kaudella Sportissa 17 ottelussa tehot 3+4=7.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja