Jonna Pirisen kassi:

- avokadoa - turskaa - tattariryynejä - kookospähkinä - chilejä

Markus Maulavirran ja Jonna Pirisen menu:

Guacamole -kastike

1 avokado sitruunaa chiliä suolaa

Halkaise avokado, soseuta tehosekottimessa ja lisää hienonnettu chilipalko, mausta sitruunalla ja suolalla. Tarjoa esim. haudutetun turskan kanssa.

Haudutettu turska tattarin kera

1 turska file 1 dl tattariryynejä 2 dl kermaa 2 dl maitoa kookospähkinää

Raasta kookospähkinästä maltoa. Keitä ryynejä ja raastettua kookosta15 min maidon ja kerman seoksessa ja lisää turskapala päälle hautumaan. Hauduta kypsäksi 5-8 min. Tarjoile Guacamolen kanssa.

Tiristetty turska

Leikkaa turska suikaleiksi, kasta kananmunassa ja pyöritä tattariryyneissä. Uppokeitä öljyssä 5 min. Nosta pois ja valuta. Tarjoa guacamolen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat