- avokadoa - turskaa - tattariryynejä - kookospähkinä - chilejä
Markus Maulavirran ja Jonna Pirisen menu:
Guacamole -kastike
1 avokado sitruunaa chiliä suolaa
Halkaise avokado, soseuta tehosekottimessa ja lisää hienonnettu chilipalko, mausta sitruunalla ja suolalla. Tarjoa esim. haudutetun turskan kanssa.
Haudutettu turska tattarin kera
1 turska file 1 dl tattariryynejä 2 dl kermaa 2 dl maitoa kookospähkinää
Raasta kookospähkinästä maltoa. Keitä ryynejä ja raastettua kookosta15 min maidon ja kerman seoksessa ja lisää turskapala päälle hautumaan. Hauduta kypsäksi 5-8 min. Tarjoile Guacamolen kanssa.
Tiristetty turska
Leikkaa turska suikaleiksi, kasta kananmunassa ja pyöritä tattariryyneissä. Uppokeitä öljyssä 5 min. Nosta pois ja valuta. Tarjoa guacamolen kanssa.