Mainos

Jolon suomalaisvangit odottavat pikaista vapautusta

Jolon saarella 19 muun panttivangin kanssa jo viisi viikkoa olleet suomalaismiehet toivovat olevansa Suomessa ensi viikolla. Panttivankeja kaapanneet sissit ovat luvanneet taata panttivankien turvallisuuden.

Sieppaajien johtoon kuuluva komentaja kertoi MTV:lle, että vangit ovat viattomia pelinappuloita eikä heitä vahingoiteta. MTV:n toimittaja Rauli Virtanen onnistui tapaamaan panttivangit tänään Jolon panttivankileirissä Filippiineillä ja välittämään suomalaisvankien viestit satelliittipuhelimen välityksellä.

Risto Vahanen Ja Seppo Fränti lähettävät MTV:n haastattelussa terveisiä suomen ja kertovat olevansa hyvässä kunnossa. He kiittävät kaikkia, jotka ovat olleet hengessä mukan koko selkkauksen ajan.

Toimittaja Rauli Virtanen kertoo Jololta että, paikkaa vartioi satoja, ehkä jopa 1000 Abu Sayafin aseistettua miestä 48. Sieppaajien johtoon kuuluvan komentaja Robotin mukaan Abu Sayafiin on värväytynyt Jolon saarella joka päivä uusia pyssymiehiä, ilmeisesti suuren rahasaaliin toivossa.

Vangit vain pelinappuloita

Sissien komentaja Robotti pyysi Risto Vahasta kertomaan että, saarella on monenlaisia joukkoja, jotka

Risto Vahanen

yrittävät hyötyä vankien kustannuksella.

Virtanen kertoo että, Komentaja robotti halusi tähdentää meille ja suomalaisten omaisille, että Risto Vahanen ja Seppo Fränti ovat viattomia pelinappuloita, joiden turvallisuuden Abu Sayaf takaa.

Virtanen kertoo että, Kumpikaan ei kuitenkaan uskalla olla liiallisen toiveikas.

-Tunnelmat täällä todellakin vaihtelevat päivittäin. Eilen illalla tunnelmat nousivat reippaasti, kun Aventajado neuvottelukumppaneinen ja komentaja Mustif ja Robot... tulivat leiriin, Vahanen kertoo.

Seppo Fränti

- Joinakin hetkinä on tosi masentava olo, joinakin hetkinä on taas toiveita täynnä. Tällä hetkellä on kuitenkin toiveita täynnä, mutta en osaa sanoa, milloin se suomeen paluu tapahtuu. Toivottavasti pian. Minä odotan sitä Ja uskon että te kaikki odotatte meidän tulemista Helsinki-Vantaan lentoasemalle, toivoo Seppo Fränti.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.