Jokerit palasi Nordikselle isännän elkein – tarjosi yleisölle herkkua

Jokerit maalaa pikatahtia Nordis-paluussaan – Teemu Henritiukselta heti upea esityö 0:58
Katso: näin syntyi Jokerien ensimmäinen Nordis-paluussa tehty maali – Leevi Lemberg iski Jokereihin palanneen Teemu Henritiuksen esityöstä, kun peliä oli takana vasta 50 sekuntia.

Jokerit palasi kotijoukkueeksi Helsingin jäähalliin voitokkaasti. Se teki selvää Imatran Ketterästä tiistai-iltana 6 577 katsojan edessä lukemin 4–2.

Jokerit rynni Nordikselle isännän elkein ja aloitti maalinteon jo 50 sekunnin pelin jälkeen. Helsinkiläisten ensimmäiset kolme osumaa olivat lopulta jokainen näyttäviä maaleja. Kahdessa niistä kiekko laitettiin sähäkällä maalineduspelillä reppuun, ja kolmas oli puolestaan silmiähivelevä ohjaus.

Maali: Jokerit - Ketterä, Joona Korhonen(67 Jokerit) 1:08
Joona Korhonen naulasi maalin kulmalta Jokerien 2–1-maalin.

Maali: Jokerit - Ketterä, Emil Oksanen(2 Jokerit) 1:12
Otto Karviselta taidokas ohjaus – näin syntyi Jokerien 3–1-osuma.

Helsinkiläisten neljännen rynni rusikoimaan maaliviivalta irtokiekosta Leevi Lemberg, joka teki aiemmin illan avausosuman ja naputteli taiston pisteniekkana pinnasaldon 2+1=3. 

Maalikooste: Jokerit - Ketterä 4:59
Katso tästä Jokerit–Ketterä-ottelun kaikki maalit.

Viisi pistettä kauden kolmesta ottelustaan kerännyt Jokerit oli pelannut aiemmin tällä kaudella ensin vieraspelin Kiekko-Espoota vastaan ja isännöinyt sen jälkeen Kooveetä Keravan jäähallissa. Nyt se pelasi ensimmäistä kertaa tällä kaudella Helsingin jäähallissa, jossa se tahkoaa osan kotimatseistaan.

Jokerit oli viimeksi isännöinyt matsia Nordenskiöldinkadulla juhliessaan Suomen mestaruutta keväänä 1997. Sarjaotteluita Jokerit puolestaan oli tahkonnut kyseisessä hallissa edellisen kerran HIFK:n vieraana SM-liigakaudella 2013–14.

Lue myös:

    Uusimmat