Jokerien murskatappio päättyi kaaokseen – otti viimeiseen erään 39 minuuttia jäähyjä

Jokerit valmiina pudotuspeleihin – vieraina Marko Anttila ja Lauri Marjamäki 9:24
Videolla Jokerien muutto KHL-kuplaan.

Jokerit on hävinnyt jääkiekon KHL:n pudotuspelien avauskierroksella vieraissa Lokomotiv Jaroslavlille 0–5. Lokomotiv johtaa länsilohkon puolivälieräsarjaa voitoin 2–0.

Entinen Jokerien hyökkääjä Teemu Pulkkinen laukoi Lokomotivin 5–0-maalin. Jokerit ei ole kahdessa ensimmäisessä puolivälieräkohtaamisessa onnistunut maalinteossa kertaakaan. Ottelun kolmannessa erässä tunteet kuumenivat ja Jokerit sai erässä peräti 39 minuuttia jäähyjä.

Viktor Löv istui tappelemisesta viisi minuuttia erän puolivälin jälkeen. Muutamaa minuuttia myöhemmin jäähypenkkiä kuluttivat Marko Anttila ja Alex Grant. Anttilalle 2+2+10 minuuttia ja Grantille 2+10 minuuttia. Vielä erän viimeisellä 12 sekunnilla nähtiin vielä kolme Jokerien pelaajaa samanaikaisesti jäähyaitiossa.

Yhteensä rangaistusminuutteja ottelussa kertyi Jokereille 61 minuuttia.

Joukkueet kohtaavat kolmannen kerran ylihuomenna Jaroslavlissa. Jatkopaikkaan tarvitaan neljä voittoa.