Jokereille tuli nyt jyrkkä ilmoitus KHL:stä

5:05
Video: SM-liigan hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen pureutui Jokerien vaikeaan tilanteeseen Tulosruudussa.

Jääkiekon KHL:n jättäneet Helsingin Jokerit ja Dinamo Riika eivät saa sarjalta palkkiota viime kaudesta, kertoo Match TV.

KHL jakaa seuroille tv-myynnistä ja vedonlyöntioikeuksista saatuja tuloja. Viime kaudesta seuroille ojennetaan tästä rahaa kaikkiaan 448,3 miljoonaa Venäjän ruplaa eli noin 7,5 miljoonaa euroa. Suurimman summan saa Metallurg Magnitogorsk, 29,1 miljoonaa ruplaa eli 0,5 miljoonaa euroa.

Jokerit ja latvialainen Dinamo Riika jättivät venäläisvetoisen KHL:n viime kauden lopulla Venäjän aloitettua hyökkäyssodan Ukrainassa. KHL:n puheenjohtaja Aleksei Morozov kertoo nyt KHL:n hallituksen päättäneen, että nämä kaksi seuraa eivät saa sarjalta ollenkaan palkkiota viime kaudesta.

– Liiga jakaa rahaa vapaasta tahdostaan. Käytämme mieluummin nuo rahat tuleviin mediatoimintoihin. Jokerit ja Riika eivät enää osallistu KHL:ään, eikä näitä varoja käytetä heidän kehitykseensä, Morozov perusteli.

Jokereilla ei ole tällä kaudella miesten edustusjoukkuetta missään sarjassa. Seuran hallinnoinnin ympärillä on ollut runsaasti sekavuutta ja kysymyksiä.

11:30
Tapparassa nykyisin pelaava Jokerien entinen pelaaja Jori Lehterä kertoo, millä mielin hän on seurannut Jokerien käänteitä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja