Jokereilla sysimusta pariminuuttinen – ja sitten homma olikin kätelty

Jokerit hävisi maalein 1–4 Amurille Habarovskissa KHL-jääkiekkoliigan vieraspelikiertueensa kolmannessa ottelussa. Peli oli 1–1 kolmannen erän puolivälissä, mutta Amur teki alle kahdessa minuutissa kolme maalia ja marssi voittoon.

Jesse Joensuu vei Jokerit johtoon varttitunnin pelin jälkeen, mutta Igor Rudenkov tasoitti pelin toisen erän puolivälin jälkeen.

Päätöserän puolivälin musta pariminuuttinen romahdutti Jokerien mahdollisuudet. Ajassa 50.36 Amur pääsi ylivoimalle, kun isäntien Rudenkov ja Jokerien Marko Anttila sekä Antti Pihlström joutuivat istumaan kaksiminuuttisia.

Amur ei tarvinnut kuin yhdeksän sekuntia ylivoimaa ennen kuin Hynek Zohorna laukoi kiekon Antti Niemen taakse. 42 sekuntia myöhemmin Aleksandr Gorshkov iski 3–1, a runsas minuutti tästä Tomas Zohorha teki 4–1-maalin.