Johto suli katkeralla tavalla – Iso-Britannia B-sarjaan jännittävän trillerin päätteeksi

Itävalta säilytti paikkansa MM-kisoissa, kun se kukisti Iso-Britannian jännitysnäytelmän päätteeksi 5-3-lukemin.

Iso-Britannia lähti otteluun yksinkertaisesta asetelmasta: vain kolmen pisteen voitto kelpaa. Joukkue aloitti ottelun vahvasti ja rynnistys palkittiin avauserän lopulla, kun Matthew Myers onnistui maalinteossa.

Iso-Britannia jatkoi toisessa erässä siitä, mihin avauserässä jäi. Robert Dowd ohjasi kiekon luistimellaan maaliin ja Iso-Britannia karkasi videotarkistuksen jälkeen kahden maalin karkumatkalle.

Kolmas erä oli yhtä tulitusta. Itävalta sai kirivaihteensa kunnolla silmään ja rynnisti väkisin tasoihin. Thomas Raffl vei Itävallan 4-3-johtoon vain reilu minuutti ennen päätössummeria ja Peter Schneider niittasi loppulukemiksi 5-3 lyömällä kiekon tyhjään maaliin.

Tappio varmisti sen, että Iso-Britannia putoaa B-sarjaan.