Johnny English lipputilaston kärjessä

Rowan Atkinsonin tähdittämä elokuva Johnny English, parodia vakoilijatrilleristä, on noussut Britannian lipunmyyntitilaston kärkeen. Komedia onnettomuusalttiista salaisesta agentista tuotti ensimmäisenä viikonloppunaan 3,4 miljoonaa puntaa. Elokuva, jossa esiintyvät myös australialainen Natalie Imbruglia ja yhdysvaltalainen John Malkovich, on myös Saksan, Italian, Espanjan ja Australian lipunmyyntitilastojen kärjessä. Atkinson, joka tuli tunnetuksi nolojen tilanteiden miehenä, Mr. Beanina, esittää elokuvassa agenttia, jonka tehtävänä on pelastaa kruununjalokivet ja monarkia Malkovichin esittämältä ranskalaiselta tyrannilta.

Disneyn jatko-osa Viidakkokirja 2 sijoittui suoraan toiselle sijalle. Elokuva, joka jatkaa Mowgli-pojan ja hänen vanhojen viidakkoystäviensä, kuten Baloo-karhun, tarinaa, tuotti 1,44 miljoonaa puntaa. Vakoilutrilleri The Recruit, jonka pääosissa ovat Al Pacino ja Colin Farrell, putosi ensimmäiseltä sijalta kolmanneksi. Toimintakomedia Shanghai Knights putosi neljänneksi.

Popyhtye S Clubin ensimmäinen elokuvayritys S Club Seeing Double debytoi viidennellä sijalla. Kriitikot ovat haukkuneet elokuvaa, joka kertoo hullusta tiedemiehestä, joka kloonaa yhtyeen osana yritystään vallata maailma. Blue Crush putosi kuudenneksi, komedia Just Married seitsemänneksi ja Vin Dieselin trilleri A Man Apart kahdeksanneksi. Jennifer Lopezin Unelmien Manhattan on yhdeksäntenä ja romanttinen draama The Rules of Attraction kymmenentenä.

Lue myös:

    Uusimmat