Johnny English leffakärjessä

Vakoilijaelokuvia parodioiva Johnny English, jonka pääosassa on Rowan Atkinson, on jo kolmatta viikkoa Britannian lipunmyyntitilastojen kärjessä. Komedia kertoo onnettomuusalttiista vakoojasta, jota nolojen tilanteiden miehenä Mr Beaninä tunnettu Atkinson esittää.

Disneyn Viidakkokirja 2, joka jatkaa Mowgli-pojan ja hänen vanhojen viidakkoystäviensä tarinaa, nousi kaksi sijaa sijoittuen toiseksi. Romanttinen komedia Kuinka hukata kundi 10 päivässä, jonka pääosassa on Kate Hudson, pysyi kolmannella sijalla. Trilleri Phone Booth, jonka pääosissa ovat Colin Farrell, Kiefer Sutherland ja newyorkilainen puhelinkioski, putosi kaksi sijaa neljänneksi.

Viidentenä on uusi Stephen Kingin romaaniin perustuva kauhuelokuva Unensieppaaja ja kuudentena on niin ikään uusi elokuva Welcome to Collinwood. Taisteluelokuva Bulletproof Monk putosi kaksi sijaa seitsemänneksi. Popyhtye S Clubin, joka ilmoitti viime viikolla eroavansa, debyyttielokuva S Club Seeing Double putosi yhden sijan kahdeksanneksi.

Yhdeksäntenä on uusi elokuva 25th Hour, gangsterielokuva, jossa mies saa viettää neljä tuntia parhaiden ystäviensä kanssa ennen kuin hän joutuu vankilaan heroiinin myymisestä. Kymmenentenä on vakoojaelokuva The Recruit.

Lue myös:

    Uusimmat