Johanna Harlinin laskettu aika lähestyy – poseeraa kuntosalilla: "Viimeinen kolmannes on varmaan ollut tämän raskauden parasta aikaa"

Johanna Harlin murtuu kyyneliin – raskaustesti näyttää positiivista 1:37
Johanna Harlin kuvasi The Harlins -sarjaan hetken, kun raskaustesti näytti positiivista.

Johanna Harlinin laskettu aika on heinäkuussa.

Menestysohjaaja Renny Harlin ja Johanna Harlin odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. Johannan raskaus on edennyt jo loppusuoralle ja tyttövauvan laskettu aika on heinäkuussa.

Johanna julkaisi Instagram-tilillään kuvan, kun hän on treenaamassa kuntosalilla pyöristyneen vauvavatsan kanssa.

– Viimeinen kolmannes on varmaan ollut tämän raskauden parasta aikaa! Olen nauttinut koko raskaudesta mutta viimeiset viikot olen tuntenut itseni ekstra energiseksi ja vahvaksi. Olen kiitollinen että olen saanut nukkua pitkiä yöunia ja pystynyt olemaan aktiivinen. Jooga, kävelylenkit ja kevyet salitreenit ovat olleet läsnä enemmän tai vähemmän koko raskauden ajan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Renny ja Johanna muuttivat juuri asumaan Miamiin.

– Vihdoin olemme asettuneet meidän ensimmäiseen pysyvään kotiin ja kohta kaikki on valmista pientä tyttöä varten. En voi uskoa että ensi kuussa meitä on kolme, Johanna päättää kirjoituksen.

Pariskunnan uusi koti sijaitsee South Beachilla, joka on erityisesti suosittu turistien keskuudessa. Harlinien kotitalossa on useita ravintoloita, kauppa, kuntosali ja uima-allasalue. Sen lisäksi he pääsevät helposti hemmotteluun, kun myös kauneushoitola on talossa.

– Meillä on 18. kerroksessa penthouse, josta näköalat avautuvat suoraan Atlantin valtamerelle. Rantaveteen kävelee meidän rakennuksestamme 50 metriä. Meillä on myös omat uima-altaat siellä. Tarkoitus on, että joka aamu mennään uimaan altaaseen tai Atlantin aaltoihin. Kyllä se on meille aivan unelmakoti, Renny kertoi MTV Uutisille reilu pari viikkoa sitten.

Näin Renny ja Johanna kertoivat vauvauutisen perheenjäsenilleen:

Näin Johannan perhe sai tietää Rennyn ja Johannan vauvauutisen –"Nyt mä sekoon!" 2:19

Pariskunnan elämää on seurattu The Harlins -sarjassa, joka on nähtävillä maksuttomassa MTV Katsomo -palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat