Mainos

Jobline.fi lopettaa, tilalle Monster.fi

Marraskuussa avattavan Monster.fi -työpaikkailmoistussivuston omistajana säilyvät kuitenkin edelleen Alma Media ja yhdysvaltalainen Monster Inc.

Työpaikkailmoitusmedia Jobline.fi muuttaa nimensä ensi kuun alussa Monster.fi -sivustoksi. Se on myös palvelun uusi osoite verkossa, yhtiö kertoi tiedotustilaisuudessa Helsingissä.

Jobline oy:n omistussuhteet eivät kuitenkaan muutu, vaan Alma Media -konsernin osuus on 75 prosenttia myös tulevasta Monster oy:stä. Maailman suurin Internetissä toimiva työpaikkailmoitusmedia, yhdysvaltalainen Monster Inc.omistaa 25 prosenttia.Nimenmuutoksen myötä Monster, joka toimii yli 20 maassa, saa nimensä näkyviin myös Suomessa.

Samassa tiedotustilaisuudessa esiteltiin yhtä lailla Alma Mediaan kuuluvan Kauppalehden tuoteperheen uusi viikoittainen sanomalehti, muun muassa kulttuuria ja raha-asioita käsittelevä Presso. Lauantaisin Uudenmaan alueella ilmestyvän lehden mukana tulevat työpaikkailmoitukset sekä asunto- ja autokauppailmoitukset Alma Median eri verkkopalveluista, mukaanlukien Monster.fi:n ilmoitukset.

"Verkkoilmoittelu kasvaa yhä"

Monsterin perustaja ja pääjohtaja, päähirviöksi itseään tituleeraava Jeff Taylor sanoi, että yhteistyö Alma Median kanssa on Monsterille ainutlaatuinen, sillä missään muussa maassa palvelu ei ole yhtä merkittävässä liitossa mediayrityksen kanssa. Taylor näkee Monsterin tulevaisuuden aurinkoisena, kun työpaikkailmoittelu perinteisissä medioissa on laskusuunnassa.

-Kun suuret ikäluokat jäävät eläkkeelle, työmarkkinoiden muutos on valtava, Taylor ennusti.

Hänen mukaansa Internetpalvelut ovat tuolloin omiaan tuomaan työnantajat ja -hakijat yhteen. Hän myös arvelee, että tulevaisuudessa yritykset käyttävät aiempaa vähemmän työpaikkailmoituksia ja ottavat useammin yhteyttä suoraan työnhakijaan verkkoon jätetyn ansioluettelon eli CV:n perusteella.

-Meidän tietopankissamme on jo noin 42 miljoonaa CV:tä, Taylor kertoi.

Yrityksistä Monsteria käyttävät hänen mukaansa kaikki pienistä perheiden omistamista kahviloista suurimpiin kansainvälisiin yrityksiin. Suomessa Joblinea - tulevaa Monsteria - käyttää tuoreimpien tilastojen mukaan 140 000 ihmistä kuukausittain.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.