Joakim Kemell osui taas, TPS:n huippulupauksella tehoilta – katso SM-liigakierroksen kaikki maalit

5:53
Videolla maalikooste ottelusta JYP-TPS.

Jääkiekon SM-liigassa keskiviikon kierroksella ohjelmassa oli viisi ottelua. Jyväskylässä JYP ja TPS innostuivat kunnon maalintekokilpailuun. Oulussa Kärppien ja Pelicansin taistossa nähtiin näyttävä tasoitusosuma. Lisää herkkua tuli voittomaalikilpailussa.

Porissa Ässien ja KooKoon kohtaamisen isona nimenä toimi kotijoukkueen puolustaja Nikolas Matinpalo, joka iski kauden ensimmäisen ja toisen maalinsa. Ratkaisu syntyi jatkoajalla Derek Barachin lavasta. Ässille 4–3-voitto.

Maalikooste, Ässät–KooKoo:

5:04

Jyväskylässä JYP karkasi peräti kolmeen eri otteeseen johtoon. Maalinteon avasi 17-huippulupaus Joakim Kemell, joka iski jo kauden 11. osumansa.

TPS:n huippulupaus Juuso Pärssinen vietti puolestaan kolmen tehopisteen iltamaa (0+3). TPS pyristeli 5–3-voittoon.

Maalikooste, JYP–TPS:

5:53

Oulussa Kärpät oli ahtaalla vielä kolmannen erän loppuvaiheilla, kun Pelicans johti taistoa 2–1. Kärpät nousi kuitenkin rinnalle, kun Juhamatti Aaltonen teki näyttävän alustuksen ja Petter Emanuelsson iski kiekon verkkoon.

Voittomaalikilpailussa Aku Räty onnistui kahdesti. Näistä jälkimmäinen ratkaisi Kärpille 3–2-voiton.

Maalikooste, Kärpät–Pelicans:

2:38

Lappeenrannassa Ilves jatkoi väkeviä otteitaan. Jouko Myrrän luotsaamat joukot ottivat jo viidennen peräkkäisen voiton, kun se kaatoi SaiPan 4–2.

Maalikooste, SaiPa–Ilves:

3:16

Tampereella Tappara alkaa löytää virettään. Keskiviikon kierroksella se kaatoi sarjataulukon kärkipaikoilla keikkuneen Sportin 3–0.

Maalikooste, Tappara–Sport:

4:50

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja