Jo kahteen kertaan lykätty Faith No Moren Suomen-keikka peruttu – tämä tiedetään lippurahojen kohtalosta nyt

Faith No More -yhtyeen konsertti on peruttu.

Tulevalle kesälle suunniteltu yhdysvaltalaisen Faith No More -yhtyeen Suomen-keikka on peruttu. Yhtyeen oli tarkoitus konsertoida In The Park -tapahtumassa Helsingissä.

Keikkaa siirrettiin muutamaan otteeseen ennen peruutusta. Alun perin konsertti oli tarkoitus järjestää Kaisaniemessä kesäkuussa 2022, mutta se jouduttiin siirtämään kesälle 2023 yhtyeen laulusolisti Mike Pattonin terveysongelmien takia. 

Keikkaa ei kuitenkaan pystytty järjestämään Pattonin terveysongelmien vuoksi myöskään kesällä 2023. Tuolloin tiedotettiin, että konserttia suunnitellaan kesälle 2024.

– Nyt sitten olemme odotelleet tietoa, olisiko hän tervehtynyt, välillä olemme kyselleet. On tullut vain tieto, ettei bändi tee vieläkään kiertueita. Siksi keikka oli pakko peruuttaa, koska eihän asian toteutumista voida odottaa montaa vuotta, tapahtuman tiedottaja Tomi Lindblom kertoo MTV Uutisille.

Lindblom huomauttaa, ettei yhtye tiettävästi konsertoi tällä hetkellä missään muuallakaan.

Tapahtuman järjestäjä Loud n' Live Promotions on parhaillaan yrityssaneerauksessa. Lindblomin mukaan Faith No Moren Suomen-keikan lippurahat ovat tällä hetkellä jumissa, kunnes yrityssaneeraus saadaan kuntoon. 

Lindblom välitti MTV Uutisille tapahtuman järjestäjän viestin koskien lippurahojen palautuksia.

– Konserttien järjestäjänä olemme pahoillamme syntyneestä tilanteesta. Olemme olleet valmiita palauttamaan lippurahat ja antamaan asiakkaille jopa jonkin lisähyvityksen, mutta laki kuitenkin kieltää tämän. Yrityssaneerausmenettelyn alkamisen vuoksi meidän ei ole sallittua tehdä lippupalautuksia eikä lippuja voi toistaiseksi vaihtaa minkään toisenkaan tapahtuman lippuihin, järjestäjän viesti kuuluu.

– Toivomme asiakkailta kärsivällisyyttä, kunnes lippurahojen palauttaminen tai muu korvaaminen selviää. Asiasta tiedotetaan asiakkaille saneerausmenettelyn kuluessa ja asiaan tullaan ottamaan kantaa menettelyn aikana laadittavassa saneerausohjelmaehdotuksessa, se jatkuu.

 

Lue myös:

    Uusimmat