Jessica Alban tyttömäisen boheemi tyyli

Näyttelijä Jessica Alba, 28, suosii usein pukeutumisessaan tyttömäisiä linjoja. Vapaa-ajallaan tähti pukeutuu mielellään renttumaisen boheemisti ja piilottaa kasvonsa suurien aurinkolasien taakse.










Toukokuussa 2009 Jessica Alba vieraili Bvlgarin tilaisuudessa Roomassa. Jessica oli pukenut ylleen viininpunaisen Pradan cocktail-mekon, jossa on naiselliset rypytykset sekä vyötäröllä että hihoissa. Hopeiset korkokengät kruunaavat asun.

Jessica ehti toukokuussa myös Met's Costume Institute -gaalaan. Sinne Jessica oli pukeutunut sähkönsiniseen pikkumekkoon, jonka yläosa on koristeltu strasseilla. Mekko on Jason Vun käsialaa. Tyttömäinen lettikampaus on hurmaava lisä tyyliin.

Mustat sukkahousut ja kengät pidentävät Jessican jalkoja.

Sugar-elokuvan ensi-illassa Jessica nähtiin hieman arkisemmassa kokonaisuudessa. Retrohenkinen paita ja musta minihame ovat söpö yhdistelmä. Korvakorujen väri mätsää paidan väritykseen, ja pinkit kynnet tuovat eloa kokonaisuuteen.

Maaliskuussa 2009 Jessica vieraili Pariisissa. Tähti oli naamioitunut suurten aurinkolasien taakse shoppailumatkallaan. Jessica oli vetänyt ylleen mustan lämpimän neuleen sekä mustat pillifarkut. Löysästi neulottu tummansininen pipo lämmitti korvia kevättuulessa.

New Yorkin viimoissa Jessica luottaa mustaan väriin ja lämpimiin materiaaleihin. Mustassa villakangastakissa on mielenkiintoiset koristeet rinnuksissa. Päällysvaatteiden alta vilkkuu liilaa tunika. Valkoiset hanskat sopivat yhteen laukun valkoisten koristeiden kanssa.

Koonnut: MTV3/Helmi/Emmi Maaranen

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat