Jesse Puljujärvelle maistuva onnistuminen murskavoitossa – Edmonton hehkutti suomalaishyökkääjää erikoisella tittelillä

Edmonton Oilers murskasi Seattlen NHL:ssä. Suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi onnistui maalinteossa.

NHL-perheen tuorein tulokas otti rankasti lukua jo ottelun avauserässä, kun Edmonton paukutti erätaukolukemiksi 4–0. Maailman kenties paras jääkiekkoilija Connor McDavid aloitteli iltansa kolmella syöttöpisteellä ensimmäisellä kaksikymppisellä.

Kaikkiaan McDavid kirjautti maalin ja neljä syöttöpistettä joukkueensa 7–2-voitossa. Supertähti venytti pisteputkensa 17 ottelun mittaan. NHL:n pistepörssin piikkipaikka irtoaa nyt 32+40=72 pisteellä. 

Jesse Puljujärvi teki joukkueensa neljännen maalin, kun vain kymmenen minuuttia oli pelattu. Hyökkääjä sai kiekon aivan maalin lähietäisyydelle ja napautti kumin uuniin. Osuma oli Puljujärvelle kauden kolmas.

Edmonton tituleerasi Puljujärveä Twitterissä leikkisästi "Jaffan isäksi". Puljujärven Jaffa-koira on noussut jonkinasteiseksi ilmiöksi, eikä vähiten sen jälkeen, kun karvakamu ihastutti Oilersin taitokisassa pari päivää sitten.

Oilers on kelpo asemissa läntisessä konferenssissa. Joukkue on kauden puolivälin lähestyessä kuudentena. Seattle majailee yhdeksännellä sijalla, vain parin pisteen päässä. 

Lue myös:

    Uusimmat