Jesperi Kotkaniemen tilanteeseen pian lisäselkoa

Montreal-valmentaja suomalaislupaus Kotkaniemestä:"Iso päätös edessä" 2:48

Suomalaislupaus Jesperi Kotkaniemi tavoittelee tällä hetkellä NHL-paikkaa Montreal Canadiensin kokoonpanosta. 18-vuotiaan Kotkaniemen tulevan kauden osoite saattaa ratketa hyvin pian.

Kotkaniemi on ollut mukana Canadiensin harjoitusleirillä, minkä aikana hän on viilettänyt myös harjoituspeleissä.

Canadiensin päävalmentajan Claude Julienin mukaan seura aikoo hioa harjoitusleirin kokoonpanoa niin, että jäljelle jää pelaava joukkue. Julienin mukaan Canadiens aikoo tehdä kokoonpanotrimmauksen aivan lähipäivien aikana.

Tässä yhteydessä Kotkaniemen tilanteeseen saadaan lisäselkoa.

Canadiens-luotsi Julien kehui Kotkaniemen otteita yön harjoitusottelun jälkeen. Torontossa pelatussa ottelussa Canadiens kaatoi Maple Leafsin lukemin 5-1. Kotkaniemelle merkattiin taistossa yksi syöttöpiste.

– Hän (Kotkaniemi) on parantanut päivä päivältä. Hän on nuori kaveri ja hän ehkä totutteli menoon vielä junnuleirin aikana. Nyt hän on saanut pelata kokeneempien pelaajien vierellä ja hän on antanut entistä enemmän itsestään. Olemme olleet tyytyväisiä hänen leiriinsä tähän mennessä, Julien sanoi MTV Sportille.

Julienin mukaan Canadiens pohtii kovasti sitä, miten Kotkaniemen kohdalla toimitaan. Vaihtoehtoja on käytännössä kolme: jatkaminen NHL:ssä, passitus AHL:ään tai lainaaminen Porin Ässien riveihin SM-liigaan.

– Meillä on iso päätös edessä hänen kohdallaan. On selvää, että meidän pitää katsoa hänen tilannettaan hyvin tarkasti, jotta voimme tehdä oikean päätöksen, Julien sanoi.

Jesperi Kotkaniemi taistelee NHL-paikasta:"Tässä on monta vaihtoehtoa vielä auki" 2:40

Lue myös:

    Uusimmat