Jesperi Kotkaniemen paluupelistä tuli pannukakku – Lukon alivoima edelleen täydellistä

Ässien ja Lukon paikalliskamppailussa kiinnostavimmaksi asiaksi nousi Jesperi Kotkaniemen paluu Ässiin. Hän puki ensimmäisen kerran päälleen kasvattajaseuransa paidan kahden NHL-kauden jälkeen.

Vierailija Lukko ei halunnut porilaisille juhlatunnelmaa antaa. Joukkue viimeisteli maalipaikoistaan hurjalla prosentilla, kun taas Ässien tekeminen maalipaikoissa jäi vajaaksi. Ottelu päättyi lopulta murskaavasti 1–6 (0–3, 1–1, 0–2).

–  Lukko oli todella hyvä, ja me emme onnistuneet parhaalla tavalla. Alussa painoimme kyllä hyvin päälle, mutta Lukko oli maalitilanteissaan selvästi parempi, Kotkaniemi puhalsi.

Suurin ero joukkueiden välillä nähtiin erikoistilanteissa. Lukko laukoi kolme ylivoimamaalia. Ässien alivoimapelaaminen on tällä hetkellä Liigan huonointa. Lukko ei puolestaan ole päästänyt kauden aikana ainuttakaan maalia verkkoonsa alivoimalla.

–  Teemme aina sotasuunnitelman jokaista joukkuetta varten ja pyrimme pelaamaan alivoimalla niin kuin yhdessä on sovittu, Lukon kultakypärä ja tärkeä alivoimapelaaja Eetu Koivistoinen sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat