Jennifer Lopez suunnitteli vaatemalliston tavaratalolle, katso!

Yhä useammalla tähdellä on nykyään oma vaatemallistonsa, eikä Jennifer Lopez ole poikkeus. Katso kuvat Lopezin ensimmäisestä mallistosta Kohl-tavaratalolle!

Laulaja Jennifer Lopez, 42, lanseeraa ensimmäisen vaatemallistonsa Kohl-tavaratalolle ensi kuussa. Sen on tarkoitus edustaa kaunottaren omaa tyyliä edulliseen hintaan: vyötäröltä istuvia housuja, syvään uurrettuja kietaisupuseroita ja 70-lukua henkiviä haalareita.

Vuonna 2001 Lopezin Sweetfacelle luotu mallisto keskittyi farkkuihin ja katuvaatetyyliin, mutta kaunottaren tyyli on selvästi vuosien kuluessa kehittynyt hienostuneempaan ja eleganttiin suuntaan.

Kerman, kullan ja ruskeanharmaan sävyt ovat monikäyttöisiä ja tekoturkikset paljettikoristeet lisäävät niihin luksuksen tuntua. Mallisto sisältää myös reiteen ulottuvia mokkasaappaita, kiilakärkikorkoja, suuria käsilaukkuja ja koruja.

The Jennifer Lopez Collection oli alun perin tarkoitus ilmestyä Lopezin aviomiehen Marc Anthonyn suunnitteleman miesten malliston kanssa samanaikaisesti. Kohl ilmoitti rakentaneensa teeman idella "ensimmäinen tähtipari, joka suunnittelee samanaikaisesti vaatemalliston yhdelle jälleenmyyjälle". Parin erottua viime kuussa kaikki mallistoihin liittyvä mainostaminen on pidetty visusti erossa toisistaan.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja