Jennifer Lopez: En ole koskaan katsonut kehoani negatiivisesti

Laulajatar paljastaa, ettei olekaan todellisuudessa diiva. Mutta onko hänen takamuksellaan todella oma vakuutus?

Jennifer Lopezin maine diivana on jo legendaarinen. Erästä kuvausta varten hänen väitetään halunneen neljä erillistä pukuhuonetta, joista jokainen olisi koristeltu tietynlaisilla kukilla. Neidon myös väitetään vaatineen, että hänen kahviaan saa sekoittaa vain tietyllä tavalla. Lopez nauraa huhuille, kertoo starpulse.com.

– Kun olet tässä asemassa ja työskentelet niin paljon kuin minä silloin, ihmiset yrittävät tehdä olosi hyvin mukavaksi, koska sinä olet työntekijä – ja he haluavat, että jatkat työtä, hän sanoo.

Photo by Mike Coppola/Getty Images

Takapuolivakuutus ja legendaariset kurvit

Lopezin muodot ovat usein olleet tapetilla ja ihailun kohteena. Nainen kertoo olleensa aina sinut itsensä kanssa.

– Olen itsevarma. En ole koskaan katsonut kehoani negatiivisesti, hän sanoo.

Entä legendaarinen, miljoonien dollareiden takapuolivakuutus, joka Lopezilla huhuttiin olevan kuuman takalistonsa suojana?

– Ei! Toisaalta, minusta se tarina oli hyvin hauska. Itse asiassa seurasimme huhua, ja se alkoi Lontoosta, Lopez sanoo.

Upean vartalon omaava nainen kertoo yrittävänsä tarkkailla ruokailutottumuksiaan. Hän kertoo tavoitteiden auttavan kuntoilussa, ja treenaavansa esimerkiksi ollakseen kunnossa videon kuvauksissa. Toinen terveyskikka on annoskokojen hallinta: Lopezista on tärkeää olla syömättä itseään hirveään ähkyyn.

Jennifer Lopez. Kuva: Wireimages/All Over Press

– Rakastan syödä kaikkea, ja kyllä niin voi tehdä. Pieni pala jotain lihottavaa ei tapa: tappaminen alkaa vasta, jos syöt koko rasian, hän sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Starpulse.com

Kuvat: Wireimage/AOP, Getty/AOP

Lue myös:

    Uusimmat