Jennifer Lopez ei ole enää Jennifer Lopez – supertähti otti tuoreen aviomiehensä sukunimen

Jennifer Lopez, 51, keimailee uusimmalla musiikkivideollaan täysin alastomana 0:18
Jennifer Lopez, 52, keimailee musiikkivideollaan täysin alastomana.

Jennifer Lopez tunnetaan nykyään Jennifer Affleckina.

Muun muassa laulajana, näyttelijänä ja tanssijana tunnettu Jennifer Lopez ja näyttelijä Ben Afflecmenivät naimisiin. Pari avioitui viikonloppuna Las Vegasissa.

Lopez otti avioitumisen yhteydessä miehensä sukunimen, ja on nykyään nimeltään Jennifer Affleck. Hän kertoi parin avioitumisesta faneilleen osoitetussa uutiskirjeessään, jonka allekirjoituksena luki Rakkaudella, rouva Jennifer Lynn Affleck.

Supertähden sukunimenvaihdos käy ilmi myös Clark County Clerk's Office -viraston järjestelmästä. Järjestelmään kirjattujen tietojen mukaan pari avioitui lauantaina 16. heinäkuuta, ja Jennifer vaihtoi avioitumisen yhteydessä sukunimensä Lopezista Affleckiksi.

Rakastavaiset kihlautuivat huhtikuussa 2022. Jennifer paljasti kihlausuutiset faneilleen niin ikään uutiskirjeen avulla. Uutiskirje sisälsi videoklipin, jossa laulaja esittelee nimettömässään komeilevaa, vihreällä timantilla varustettua sormusta.

Pariskunta seurusteli ensimmäisen kerran jo 2000-luvun alussa. Kaksikko kihlautui vuonna 2002, ja heidän oli tarkoitus avioitua vuonna 2003. He kuitenkin ilmoittivat lykkäävänsä häitään valtavan mediahuomion vuoksi.

Pariskunnan häitä ei kuitenkaan tuolloin keretty tanssimaan, sillä he purkivat kihlauksensa ja erosivat alkuvuonna 2004.

Parin romanssi syttyi uudelleen vuonna 2021. Heidän huhuttiin suunnittelevan häitä jo samaisen vuoden loppupuolella.

Jennifer kertoi aikaisemmin tänä vuonna Peoplelle, mikä tekee heidän suhteestaan erilaisen, kuin se oli lähes 20 vuotta sitten.

– Olemme nyt vanhempia, olemme älykkäämpiä, meillä on enemmän kokemusta, olemme eri paikoissa elämässämme, meillä on nyt lapsia ja meidän on oltava hyvin tietoisia näistä asioista, hän sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat