Jennifer Anistonin edullinen kauneusvinkki – näin säilyt nuorekkaana!

Upea Jennifer Aniston ei kauneusleikkauksiin kaipaa. Tähti on päättänyt pitää huolta ulkonäöstään kotikonstein.

Näyttelijä Jennifer Aniston, 43, on hehkutti alkuvuodesta tyytyväisyyttään ikäänsä. Kaunotar ei luota vain kalliiden kosteusvoiteiden ja ylihintaisten seerumien voimaan säilyttääkseen nuorekkaan ihonsa. Varakas tähti pitää rypyt loitolla käyttäen hyväksi havaittua tuotetta, joka sopii säästeliäimmänkin budjettiin: hän sivelee silmiensä alle joka ilta vaseliinia.

Anistonin aamurutiinit ovat hehkuvan ihon saamiseksi ovat yksinkertaiset – ja ilmaiset. Hän täyttää käsienpesualtaan vedellä ja jääpaloilla ja upottaa kasvonsa veteen kutistaakseen ihohuokoset ja ehkäistäkseen turvonneita silmänympäryksiä.

– Jen ei pidä ajatuksesta mennä kauneusleikkaukseen, koska ei halua kasvojensa näyttävän venytetyiltä, joten hänellä on jokailtainen puolen tunnin kauneusrituaali. Mitä nuorekkaan ulkonäön säilyttämiseen tulee, Jen on hyvin kurinalainen, lähde kertoo Now-lehdelle.

Aniston aloittaa tee-se-itse-kasvohoitonsa höyryttämällä ihohuokosiaan 10 minuuttia. Sen jälkeen hän puhdistaa kasvonsa hellävaraisella ihonpuhdistusaineella ja kasvovedellä ja lisää kosteusvoidetta. Tämän jälkeen hän hieroo kasvojaan kymmenen minuutin ajan stimuloidakseen ihohuokosiaan ja helpottaakseen lihasten rentoutumista ja viimeistelee hoidon toisella voiteella. Lopuksi Aniston lisää A-vitamiinia sisältävää voidetta, jonka jättää vaikuttamaan kymmeneksi minuutiksi. Viimeinen silaus on annos vaseliinia silmien alle – neljäsosa teelusikasta riittää.

Kuulostaa työläältä, mutta Aniston uskoo jynssäyksen olevan tuotteliaampi tapa saada virheetön iho kuin hintavat tuotteet.

Lue lisää tähdestä:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja