Mainos

Jennifer Aniston haikeana – kuvailee Frendit-vuosia uransa parhaiksi

Huhtikuun lopussa monen Frendit-sarjan fanin pitkäaikainen toive toteutuu, kun yhtä vaille kaikki sarjan päätähdet istuvat vuosien jälkeen taas yhdessä samalle sohvalle.

Frendien jälleennäkeminen on osa kulttiohjaaja Jim Burrowsin kunniaksi tehtävää NBC:n kahden tunnin Must See TV: An All-Star Tribute to James Burrows -erikoislähetystä. Fanien lisäksi myös näyttelijät odottavat innolla näkevänsä toisensa pitkästä aikaa kameroiden edessä. 

Jälleennäkemisen toteutumisessa Burrowsilla oli merkittävä rooli. Jennifer Aniston kiittelee vuolaasti miestä tämän roolista kaikkien Frendit-tähtien uran luomisessa.

– Tekisimmne mitä tahansa Jimin eteen. Hän antoi meille elämämme mahdollisuuden ja mahdollisesti parhaat kymmenen vuotta näyttelijäurillamme, Aniston kertoo Hello Magazinen artikkelissa.

Rachel Greeniä näytellyt Aniston avasi Hello Magazinelle Frendit-näyttelijöiden lämpimiä välejä, ja sarjan kauaskantoisia vaikutuksia hänen elämäänsä.

– Yhdessä koimme ystävyyden, perheen, sydänsuruja ja vauvoja. Me saimme myös tuntea sen, miten meitä rakastettiin maailmalla ja miten meillä oli faneihimme erityinen suhde, Aniston jatkaa.

Jälleennäkemiseen tulee kaikki muut Frendit-tähdet paitsi Matthew Perry. Mies näyttelee Englannissa The End of Longing -näytelmässä, jossa hän myös debytoi käsikirjoittajana.

Frendit AVA:lla arki- ja viikonloppuiltaisin

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja