Jennifer Aniston: Clooney, mennään naimisiin!

Jennifer Aniston vitsaili, että hänen ja George Clooneyn tulisi mennä naimisiin, sillä ovathan he Hollywoodin kuuluisimmat ikisinkut.

Just Go With It -tähti Jennifer Aniston on niin kyllästynyt median loputtomaan spekulointiin hänen rakkauselämästään, että vitsaili soittavansa kohta Hollywoodin tavoitelluimmalle poikamiehelle George Clooneylle ja kosia häntä. Clooney sattuu olemaan myös Anistonin ex-miehen Brad Pittin paras ystävä.

– Se saisi ainakin aivan varmasti kaikki hiljaiseksi! Voisin soittaa Georgelle ja sanoa: "Kultaseni, mennään nyt vaan naimisiin ja perustetaan perhe". Minun pitäisi viedä George lounaalle ja voisimme yhdessä miettiä, kuinka tehdä lopun tälle mediapyöritykselle. Hah! No, ehkä ei, Aniston vitsaili.

Viimeisimpänä The American -elokuvaa tähdittänyt Clooney on niittänyt mainetta naistenmiehenä, mutta hän ei kuitenkaan ole tällä hetkellä sinkku. Komistus seurustelee italialaisen malli-näyttelijä Elisabetta Canaliksen kanssa.

42-vuotias Aniston ei sulje pois uuden avioliiton mahdollisuutta. Hänestä on ehdottoman tärkeää osata rakastaa itseään ja ystäviään.

– Elämän on oltava tasapainossa. Jokaisella on myös oltava oma henkilökohtainen rakkauden kohde: jokin mikä inspiroi sinua, mikä saa sinut heräämään aamuisin, Aniston sanoo.

– Missä olisit ilman ystäviä? Heitä, jotka tukevat sinua vaikeinakin aikoina? Ystävät on perhe, jonka olet valinnut itsellesi. Todella uskollinen, luotettava, hyvä ystävä on parasta maailmassa!

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja