Jenni Haukio julkisuudessa ensimmäistä kertaa raskausuutisen jälkeen – mikä hehku!

Sauli Niinistö ja Jenni Haukio vastaanottivat Puolan presidentin ja tämän puolison 20:38

Presidentti Sauli Niinistö isännöi Puolan presidentin vierailua raskaana olevan puolisonsa Jenni Haukion kanssa.

Suomen presidentti Sauli Niinistön puoliso Jenni Haukio nähtiin tänään ensimmäistä kertaa julkisuudessa raskausuutisen jälkeen.

Niinistö isännöi Puolan presidentti Andrzej Dudan ja tämän puolison Agata Kornhauser-Dudan valtiovierailua yhdessä Haukion kanssa 23.–25. lokakuuta 2017. Tänään tiistaina presidenttipari otti vieraat vastaan Presidentinlinnassa.

Presidentin kanslia tiedotti maanantaina 9. lokakuuta, että presidentti Niinistön puoliso Jenni Haukio odottaa pariskunnan ensimmäistä lasta. 69-vuotiaalle Niinistölle lapsi on kolmas ja 40-vuotiaalle Haukiolle ensimmäinen.

Sauli Niinistöstä tulee Suomen satavuotisen historian ensimmäinen presidentti, joka saa perheenlisäystä valtakautensa aikana.

Katso alla kuvia Presidentinlinnan edustalta! Katso artikkelin yläosassa myös MTV Uutisten videoklippi paikan päältä. 

Presidentti Niinistö nähtiin julkisuudessa päivää raskausuutisen jälkeen, kun hän puhui Suomen Kirjailijaliiton 120-vuotisjuhlassa Kansallisteatterin Suurella näyttämöllä Helsingissä tiistaina 10. lokakuuta.

Lavalle astellut presidentti oli niin sanotusti yhtä hymyä.

Presidenttiparin esikoisen laskettu aika on alkuvuodesta 2018, heti presidentienvaalien ensimmäisen kierroksen jälkeen.

– Kerromme ilouutisen: Jos kaikki sujuu odotetusti, perheemme kasvaa helmikuussa 2018. Lasta on useiden vuosien ajan odotettu ja toivottu. Näihin vuosiin on lukeutunut monia vastoinkäymisiä. Siksi onnen ohella on raskauden alkuun sisältynyt herkkyyksiä, mutta nyt voimme asiasta kertoa, totesivat perheenlisäyksestä tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio tiedotteessa.

Niinistö ja Haukio avioituivat vuonna 2009.

Presidenttiparille odotettu vauva 2:15

Lue myös:

    Uusimmat