Jenni Alexandrova julkaisi harvinaisen kuvan poikansa kanssa – someseuraajat hullaantuivat herkästä otoksesta

Haastattelussa radiojuontaja Jenni Alexandrova 3:18
Jenni Alexandrova säkenöi Venla-gaalassa - katso video.

Jenni Alexandrovan somekuva hurmasi radiojuontajan seuraajat.

Eilen vietettiin Suomessa äitienpäivää, jonka vuoksi sosiaalinen media täyttyi herkillä äitienpäiväkuvilla. Monet julkkikset julkaisivat äideistään tai jälkikasvuistaan suloisia kuvia, niin teki myös radiojuontaja Jenni Alexandrova.

Alexandrovalla on ala-asteikäinen poika, joka näkyy hyvin harvoin naisen somekuvissa. Nyt radiojuontaja teki poikkeuksen ja julkaisi heistä herkän yhteiskuvan, jossa pitää lastaan sylissään. Someseuraajat ihastuivat otokseen ja kehuivat sitä kilpaa.

– Tää tyyppi pistää asiat tärkeysjärjestykseen. Hyvää äitienpäivää!, Alexandrova toivottaa seuraajilleen.

Alexandrova ja hänen juontajakollegansa Sami Kuronen ovat toistuvasti joutuneet suhdehuhujen keskiöön, kun molemmat erosivat samoihin aikoihin. Ystävykset lähtivät yhteiselle lomamatkalle tänä keväänä, jonka jälkeen spekuloinnit kaksikon lämpimistä väleistä vain vahvistuivat.

Kaksikko päätti antaa yhteishaastattelun Me Naiset -lehdelle, jossa kertoivat väleistään.

– On jännä, että vielä tänä aikana joutuu selittelemään sitä, että mies ja nainen tekevät töitä ja viihtyvät yhdessä ystävinä. Sami on minulle kuin veli! Alexandrova sanoo lehdelle.

Kaksikko kertoi Me Naisille huomanneensa samassa hotellissa lomaillessaan, että he tuntevat toisensa jo niin hyvin, ettei loma tuonut toisesta suuria yllätyksiä esiin.

Lue myös:

    Uusimmat