Mainos

Jenna Lepomäen omaisilla lisävaatimuksia

Espanjassa surmatun Jenna Lepomäen omaiset vaativat kahdelle nuorelle pirkanmaalaiselle miehelle rangaistusta murhan lisäksi ihmiskaupan yrityksestä.

Poliisi selvitti esitutkinnassa, että poikien tarkoitus oli aluksi myydä Lepomäki parittajalle Espanjan Aurinkorannikolla. Syyttäjä ei kuitenkaan aja syytettä ihmiskaupan yrityksestä.

Omaisten mukaan nuoret miehet maksoivat Jennan matkan Espanjaan ja heidän tarkoitus oli saattaa hänet seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi ja ansaita sillä rahaa.

Omaiset ovat sitä mieltä, että miehet käyttivät hyväksi Jenna Lepomäen turvatonta tilaa. Lepomäki oli vieraassa maassa, lähes kielitaidottomana ja rahattomana.

Molemmat syytetyistä kiistävät ihmiskaupan yrityksen.

Parittaminen jäi yritykseksi ja pojat alkoivat värvätäLepomäkeä huumekuriiriksi. Poliisi epäilee Jenna Lepomäen saaneen surmansa, koska hän "vasikoi" poikien huumebisneksistä paikalliselle poliisille.

Jenna Lepomäen oikeudenomistajat vaativat syytetyiltä yhteensä lähes 60 000 euron korvauksia muun muassa kärsimyksestä. Lisäksi vaaditaan hautajaiskuluja ja menetettyä ansiotuloa korvattavaksi.

Tänään alkaneessa oikeudenkäynnissä toinen syytetyistä, 19-vuotias, tunnusti tappaneensa Jenna Lepomäen, mutta kiisti toimineensa vakaasti harkiten. Hän myös myönsi omaisten korvausvaatimukset perusteeltaan ja määrältään oikeiksi.

Toinen, 21-vuotias, kiisti syyllistyneensä murhaan. Hän myönsi korkeintaan rikkoneensa hautarauhaa siivotessaan jälkiä ja kuljettaessaan ruumiin maastoon. Hän kiisti omaisten korvausvaatimusten perusteet, mutta myönsi ne määrällisesti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.