Michael Schumacherin nimi pöydällä – Toto Wolff jyrisee Mickin ex-tallipomolle

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff latoo Mick Schumacherista kovia sanoja tämän entiselle F1-tallipäällikölle Günther Steinerille. Pöydällä puheissa on jopa Mickin isä Michael.

Schumacher ajoi edelliset kaksi F1-kautta Haasilla, mutta kisakuskin sopimusta ei kuninkuusluokasta täksi vuodeksi herunut. 24 vuotta hiljattain täyttänyt saksalainen toimii tällä kaudella sekä Mercedeksen että McLarenin varakuljettajana.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff vakuuttaa, että jos jokin estäisi Mercedeksellä Lewis Hamiltonin tai George Russellin ajamisen, Schumacher pääsisi ohjaimiin.

– Jos yksi kuljettajistamme saa koronan tai loukkaantuu, Mick tulee olemaan Mercedeksessä. Piste, loppu keskustelulle, Wolff linjasi sveitsiläislehti Blickin mukaan.

Wolff otti kantaa myös Schumacherin kohteluun Haasilla. Jenkkitiimin tallipomo Günther Steiner moitti saksalaiskuskia suuresti viime vuonna, mikä on kuultavissa Netflixin Drive to Surviven uudella kaudella. Ralf Schumacher on sanonut, että jos hänen veljensä Michael olisi ollut Mick-poikansa tukena, Steiner olisi käyttäytynyt eri tavalla.

Wolff puhui nyt samaan tapaan.

– Voin sanoa, että hänen vanhempansa eivät tehneet mitään väärin hänen kasvattamisessaan. Ja väitän, että jos Michael olisi ollut hänen seuranaan kahden Haas-vuoden ajan, Steiner ei olisi kehdannut kohdella Mickiä tällä tavoin, Wolff jyrisi.

Seitsenkertainen F1-maailmanmestari Michael Schumacher loukkaantui vakavasti lasketteluonnettomuudessa vuonna 2013.

Lue myös:

    Uusimmat