Jättiyllätys! Masked Singer -paljastus löi yhden etsivistä ällikällä

Kolmas hahmo poistaa maskinsa 1:49
Katso videolta maskin poisto

Masked Singer -jaksossa jälleen kolmas hahmo joutui poistamaan maskinsa. 

Maikkarilla lauantaisin seurattavassa Masked Singer Suomi -sarjassa esiintyy tälläkin kaudella 12 jokaisen suomalaisen tuntemaa julkkista, joiden henkilöllisyys on salattu. Heidät on naamioitu päästä varpaisiin ja myös heidän puheäänensä on muutettu.

Jaksoissa katsojien kanssa hahmojen henkilöllisyyttä arvaavat etsivät Janne Kataja, Jenni Kokander, Maria Veitola ja Christoffer Strandberg. Lähetyksen päätteeksi paikalla oleva yleisö äänestää suosikkiaan jatkoon. Vähiten ääniä saanut hahmo joutuu riisumaan maskinsa ja paljastaa henkilöllisyytensä.

Kauden kolmannessa jaksossa lavalla nähtiin Party Animal, Fikkari, Timantti, Banaani ja Örkki. Lähetyksen päätteeksi maskin joutui poistamaan Fikkari, joka paljastui näyttelijä-ohjaaja Niina Lahtiseksi

Suurin yllätys hahmon henkilöllisyys oli Janne Katajalle. Hän ei tunnistanut ääntä ilman etsiväkollegan apua, vaikka kohtasi Lahtisen ensimmäisen kerran jo neljävuotiaana. 

– Meidän ensimmäinen kohtaaminen oli, kun jahtasin häntä ja hänen siskoaan alasti. Ja hänen isänsä heitti parvekkeelta ämpärillisen vettä päälle ja sanoi, että se on koiralle oikein, että luut on kovia ja karvat kasvaa, Kataja muisteli lähetyksessä. 

Mitä mieltä Lahtinen oli? Millasta oli esiintyä asun kanssa? Katso ylhäällä olevalta videolta!

Katso myös hahmon esitykset: 

Fikkari - Hei rakas 2:18
Fikkari esitti Hei rakas -kappaleen

Fikkari – Toxic 7:23
Katso Fikkarin Toxic-kappale


Masked Singer Suomi Katsomossa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 20

Lue myös:

    Uusimmat