Jätteiden taloudellinen kerääminen

Haluatko kerätä ja kierrättää jätteesi ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti? Vastaus on kotimainen jätteiden syväkeräysjärjestelmä, joka on niittänyt mainetta myös ulkomailla.

Molok Oy:n jätteiden syväkeräysjärjestelmä on osittain maan alle sijoittuva jätehuoltojärjestelmä. 1,5 metrin syvyyteen asennettava jätesäiliö on oiva vaihtoehto jätehuollolle.

Molokin tehdas sijaitsee Suomessa, jonka tuottamia säiliöitä toimitaan ympäri maailmaa.

– Tehtaamme sijaitsevat Nokialla. Kansainväliseksi yritykseksi laajentuneen Molokin säiliöitä menee myös vientiin yli 30 maahan, kertoo Katri Savijärvi Molok Oy:ltä.

Molok-säiliöitä voidaan käyttää kerrostalo-, rivitalo- tai omakotitaloalueiden jätehuollossa. Säiliöitä saa biojätteelle, sekajätteelle, kartongille, paperille, lasille, metallille ja energiajätteelle.

Säiliöt tyhjennetään nostosäkin kautta, joka nostetaan yhdellä koukulla. Jätteet tyhjennetään säkin pohjan kautta, ja jäteauton kuljettaja sulkee pussin pohjan ja laittaa sen takaisin säiliöön.

Säiliöiden suuren koon ansiosta jäteauton käyntikerrat talonyhtiöihin vähenevät, ja siten myös hiilijalanjälki pienenee.

MTV3

Kuvat: Molok Oy

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja