Jätkäsaaressa jonotetaan jo vessoihin

Jätkäsaaren konserttialueella on kerääntynyt jo tuhansia ihmisiä, ja väkeä virtaa koko ajan lisää.

Ensimmäisten joukoissa porttien takana illan keikkaa odottaa Pirkko-kerho: Katja Valtonen, Sari Dieze, Lotta Ingman-Kämäräinen, Heidi Vainionpää ja Satu Korkeamäki. Koko kerholla loistaa A-katsomon rannekkeet käsissä. Paikalle he ovat tulleet puolen päivän aikoihin.

Naiset ovat kiertäneet yhdessä Madonnan konsertteja ennenkin, ja aina tunnelma on ollut katossa. Suomalaisiin järjestäjiin naiset suhtautuvat kuitenkin hieman skeptisesti.

- Touhu on ollut tosi jäykkää ja tylyä, kun Suomessa ei ole kokemusta tämän mittaluokan konserteista. Meillä oli skumppapullo mukana, mutta se vietiin heti pois, vaikka ei olla edes alueella vielä. Saksassa kuitenkin myytiin olutta ja viiniä jopa kenttäalueella, yleisön joukossa.

Eturivin jonottajat ovat valmistautuneet rynnimään paraatipaikoille lavan eteen.

- Varmasti täällä Suomessa ei olla yhtä solidaarisia kuin muualla, edes tuolla katsomoalueella. Jos vessaan lähtee, niin en usko että pääsee samoille paikoille takaisin, sanoo Sari Dieze.

Diezen huoli on aiheellinen, sillä vessoihin muodostui jonoa jo iltapäivällä viiden aikoihin.

Eilen jonottamaan tulleet jonottavat vip-jonossa aitojen takana. Heille on jaettu vuoronumerot, joten pääsy eturiviin suoraan Madonnan eteen on taattu. Myös Ruoholahden kattoterassit täyttyivät jo hyvissä ajoin iltapäivästä.

Eturiviin pyrkijöiden joukosta löytyy myös niitä, jotka näkevät Madonnan tänään ensimmäistä kertaa livenä.

- Aina se on jäänyt ja jäänyt, mutta nyt tämä oli aivan niin kuin must, Jussi Virkki hehkuttaa.

Taktiikka eturivin varalle on jo mietitty hyvissä ajoin.

- Totta kai juostaan, ja kaikki kielletyt tavarat ja eväät on pyritty jättämään pois jo tänne tullessa, ettei turvatarkastukseen suttaannu sitten turhaa aikaa, Virkki kertoo.

Jätkäsaaren sisäänkäyntialueelle on kerääntynyt muutamia lipputrokareita.

Fanit leppoisissa tunnelmissa iltapäivällä

Lue myös:

    Uusimmat