Jasmin Mäntylä: Minulla ja Ikellä on kaikki ok

Mallina ja laulajana tunnettu Jasmin Mäntylä ei osannut perjantaina tuoreeltaan kommentoida Ilkka Kanervan tuoreinta tekstiviestikohua. Hänen mielestään on harmi, että yhteiskunnallisesti vaikutusvaltaisesta henkilöstä kirjoitellaan turhan usein yksityiselämän asioita, joiden taustoja ei välttämättä vaivauduta tarkistamaan.

Jasmin Mäntylä oli aikoinaan itsekin eräs ulkoministeri Ilkka Kanervan kanssa intiimejä tekstiviestejä vaihtanut nuori nainen.

– Siitä kaikesta on nyt useita vuosia aikaa. Toimin silloin itse hölmösti, ja niin toimi Ilkkakin, Jasmin Mäntylä kertoi puhelimitse Viihdeuutisille.

Jasminin sympatiat ovat julkisuuden hampaisiin vastoin tahtoaan joutuneiden, yhteiskunnallisesti vaikutusvaltaisissa asemissa toimivien henkilöiden puolella.

– Kun ajattelee vaikkapa Matti Vanhasta tai Tanja Karpelaa, on surullista, että heistä revitään yksityiselämään liittyviä juttuja ja unohdetaan samalla kaikki ne hyvät asiat, joita nämä ovat saaneet aikaiseksi. Henkilön julkinen painoarvo muuttuu silloin täysin yksityiselämään puolelle, ja minusta se on väärin.

Jasmin Mäntylän mukaan Kanervan ja kohumalli Johanna Tukiaisen välinen tekstiviestien vaihto "voi olla totta tai sitten ei".

– En voi sanoa tuohon oikein mitään, sillä koskaan ei voi tietää, miten asioiden laita oikeasti on ollut. Ilkan tilannehan on semmoinen, että hänestä tuntuu olevan helppo kirjoitella aina samantyyppisiä juttuja.

Hän ei kuitenkaan vertaa omaa tekstiviestikohuaan tapaus Tukiaiseen.

– Minä ja Ilkka olimme tuttavia, joten kyseessä ei ollut mikään toisilleen tuntemattomien ihmisten välinen tekstailu. Ollaan jo vuosia sitten sovittu asiat keskenämme, joten meidän välillämme ei ole minkäänlaista skismaa. Asiat ovat täysin ok.

Jasmin kertoo pyrkivänsä mukaan Oulun kunnallispolitiikkaan.

– Haluan olla mukana vaikuttamassa täällä pohjoisessa, en enää mieli Etelä-Suomeen. Kokoomukseen olen kuulunut jo 18-vuotiaasta lähtien, ja olen saanut poliittisen oppini täällä Oulussa, käynyt kokouksissa ja tehnyt taustatyötä, nyt 26-vuotias Jasmin kertoi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja