Järkyttävää väkivaltaa videolla – mies potkii tennishuippua silmittömästi

Sosiaalisessa mediassa leviää video, jossa mies potkii tennishuippu Bernard Tomicia silmittömästi pään ja vartalon alueelle.

Australialainen Tomic on 16 sekunnin mittaisella videolla lattiassa ja hänen vierellään on kaksi miestä. Toinen miehistä potkii häntä armotta sekä pään että vartalon seudulle. Tomic yrittää suojata käsillään kasvojaan, ja toinen mies näkyy videon lopussa pitelemässä Tomicia kädestä.

Toinen miehistä huutaa videolla Tomicille toistuvasti "nouse ylös, koira".

Pätkä on Channel 10:n mukaan kuvattu Australian Gold Coastilla sijaitsevan tatuointiliikkeen ulkopuolella. 

ABC News kertoo Queenslandin poliisin olevan tietoinen videosta. Poliisinkaan tiedossa ei ole välikohtauksen tapahtuma-aikaa, eikä myöskään mieskaksikon henkilöllisyyksiä tiedetä.

30-vuotias Tomic oli tällä viikolla pelaamassa Turkin Istanbulissa ATP-haastajakiertueen turnausta. Hän hävisi torstaina kolmieräisen neljännesvälieräottelun.

Parhaimmillaan ranking-17:s

Tomic oli parhaimmillaan miesten kaksinpelin maailmanlistalla 17:ntenä vuonna 2016. Viime vuodet ovat kuitenkin olleet nelinkertaiselle ATP-turnausvoittajalle vaikeita.

Tomic putosi viime vuonna maailmanrankingissa 800:n parhaan ulkopuolelle. Hän on kuitenkin tehnyt jälleen nousua ja on parhaillaan 292:ntena, joskin kaukana parhaista sijoistaan.

Lue myös:

    Uusimmat