Mainos

Järkyttävä video: Yksi huumepilleri muutti teinitytön elämän

Yhdelläkin huumepillerillä voi olla dramaattiset seuraukset. Sen todistaa järkyttävä video, joka on julkaistu internetissä.

Kesäkuussa 16-vuotias Amy Thomson oli Skotlannin Glasgowssa ”ekstaasijuhlissa”. The Telegraphin mukaan teinityttö vajosi kuitenkin koomaan otettuaan juhlissa tarjolla ollutta MDMA-ekstaasihuumetta. Tytön perhe on julkaissut sosiaalisessa mediassa nyt videon, jossa tytär kiittää kaikkia saamastaan tuesta. Videolta näkee, kuinka rajuja seurauksia Amyn ottamalla pillerillä oli.

Osa Amyn ystävistä ei ollut nähnyt häntä juhlien jälkeen, ja olivat järkyttyneitä nähdessään, miten huonossa kunnossa Amy nyt on. Amyn perhe uskoo Daily Mailin mukaan, että Amy jatkaa toipumistaan.

Amy Thomson pyörtyi kesäkuun juhlissa, ja oli sairaalassa kriittisessä tilassa kuukauden ajan. Elokuussa tyttö pääsi kuntoutusosastolle, jossa on aivovamman saaneita potilaita.

Juhlien tapahtumien johdosta poliisi on pidättänyt 33-vuotiaan miehen ja kaksi 17-18-vuotiasta naista epäillyistä huumerikkomuksista. Poliisi ja lääkärit ovat julkisesti varoittaneet MDMA:n aiheuttamista uhkista.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.