Mainos

Järkyttävä ilmiö tallentui videolle: Pariisin suurin puisto muuttuu öisin paikaksi, jossa naiset myyvät seksiä orjina

3:51

Kaunis puisto muuttuu yöllä paikaksi, jossa yhä nuoremmat tytöt myyvät seksiä orjina. Kamera vietiin todistamaan kamaluuksia.

Pariisin suurin viheralue Bois de Vincennes on päivisin ulkoilijoiden suosiossa. 995 hehtaarin alueella on muun muassa metsää, nurmikenttiä sekä neljä järveä. Kauniilla puistolla on kuitenkin pimeä puolensa.

Video: Nainen jakaa riipaisevan kokemusen ihmiskaupasta: "Kuljetettiin Eurooppaan kuin pussi hedelmiä".

Öisin puiston polut täyttyvät seksiä myyvistä naisista. Poliisin mukaan suurin osa on erilaisten verkostojen orjia. Myös naisten tienaamat rahat menevät verkostoille.

– 90 prosenttia orjia, vahvistaa nimettömänä pysyttelevä nainen, joka oli yksi heistä kahdeksan kuukauden ajan.

Kyseinen nainen sai viimein poikansa syntymästä voimaa paeta. Nainen kuitenkin kertoo, että hän tulee aina elämään menneisyytensä varjossa.

Puistossa työskentelee jopa 150 orjaa – poliisi ei voi tilanteelle paljoakaan

Poliisi uskoo, että puistossa työskentelee jopa 150 orjaa. Joukossa on yhä nuorempia tyttöjä. Poliisin mukaan, asialle ei voida tehdä paljoakaan, sillä verkostojen hajottaminen antaa tilaa uusille verkostoille.

Italian kautta Eurooppaan kulkevan seksuaaliseen hyväksikäyttöön kytkeytyvän ihmiskaupan määrä on noussut räjähdysmäisesti viimevuosina. Määrä kasvoi lähes 600 prosenttia vuosien 2014 ja 2017 välisenä aikana. 80 prosenttia uhreista oli nigerialaisia, selviää YK:n kansainvälisestä maahanmuuttoraportista.

Puistossa työskentelevien naisten mukaan Nigeriassa on loputtomasti epätoivoisia naisia, jotka haluavat Eurooppaan paremman elämän toivossa. Ilmiöstä uutisoi CNN.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.