Mainos

Järjestele kotisi uuteen uskoon

Estelle Gee auttaa ammatikseen ihmisiä organisoimaan. Hän jakoi parhaat järjestelyvinkkinsä. Näillä neuvoilla koti pysyy siistinä ja tavarat omilla paikoillaan.

Kotia on vaikea pitää järjestyksessä ilman toimivia rutiineja. Tarkastele päivittäisiä rutiinejasi ja mieti miten voisit tehostaa niitä.

Perheen menoista on hyvä pitää kirjaa. Pidä siis keittiössä kalenteria, johon jokainen perheenjäsen voi merkitä omat menonsa. Muista tarkistaa kalenteri joka aamu.

Koulutavarat tarvitsevat oman paikan

Kun lapset aloittavat koulun, on aika ottaa käyttöön uusia rutiineja. Perusta eteiseen paikka, johon lapset voivat jättää koulureppunsa koulusta tultuaan. Huolehdi, että lapsilla on työpiste, jossa he voivat keskittyä läksyjen tekemiseen. Työpisteen luona on tarkoitus säilyttää kaikki koulukirjat ja -tarvikkeet.

Joitakin aamurutiineja voi siirtää jo etukäteen tehtäviksi. Esimerkiksi seuraavan päivän vaatteet on helppo valita jo illalla valmiiksi.Jos olet todella järjestelmällinen, voit valita kerralla viikon asut ja laittaa ne yhteen pinoon.

Pihallakin riittää puuhaa

Syksyn tullen on aika kerätä pihakalusteet pois. Laita ne suojaan esimerkiksi autotalliin, jotta et talven jälkeen joudu ostamaan uusia tilale. Terassi on hyvä pestä talvea varten. Puhdista räystäät ja katso, että ikkunat ja ovet ovat toimivat kuten pitääkin.

Autotalli kannattaa siivota syksyllä. Lumien tultua on mukavaa käyttää autotallia sen alkuperäiseen tarkoitukseen

MTV3/Styleathome.com

Kuvat: Colourbox, Futureimagebank

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.