Mainos

Jari Sillanpäälle tuomio ensi maanantaina – myönsi ajaneensa autoa metamfetamiinia veressään

Viihdetaiteilija Jari Sillanpää on myöntänyt ajaneensa autolla Helsingin keskustassa metamfetamiinia veressään.

Sillanpään rattijuopumusasian haastehakemus tuli julkiseksi tänään. Siitä käy ilmi, että Sillanpää on myöntänyt ajaneensa henkilöautolla Helsingin keskustassa amfetamiinia veressään.

Sillanpää on myös myöntänyt pitäneensä hallussaan vähäistä määrää metamfetamiinia. Huumausainetta löydettiin laulajan hallusta 0,3 grammaa.

Sillanpäätä syytetään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Lisäksi syyttäjä vaatii laulajalle rangaistusta kahdesta liikennerikkomuksesta, sillä Sillanpää oli autoillessaan ylittänyt keltaisen sulkuviivan ja käyttänyt matkapuhelinta.

Laulaja on myöntänyt toimineensa syytteissä esitetyillä tavoilla ja suostunut asian kirjallisen käsittelyyn. Käytännössä se tarkoittaa sitä, ettei hänen tarvitse saapua paikalle oikeussaliin.

Syyttäjä vaatii Sillanpäälle rangaistukseksi vähintään 50 päiväsakkoa. Lisäksi Sillanpäälle on vaadittu neljän kuukauden mittaista ajokieltoa. Tuomio luetaan Helsingin käräjäoikeudessa ensi maanantaina.

Sillanpää nousi julkisuuteen vuonna 1995, kun hänet valittiin tangokuninkaaksi. Hän on julkaissut kaikkiaan toistakymmentä albumia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.