Jari Sarasvuo paljastaa vaimonsa Virpin valmistautuvan TTK-kisaan samalla tavalla kuin olympialaisiin: "Se tarkkuus on henkeäsalpaavaa"

Virpi Sarasvuon mies yritysvalmentaja Jari Sarasvuo saapui TTK-katsomoon kannustamaan vaimoaan. 

Trainers' Housen markkinointijohtaja ja tunnettu puhuja Jari Sarasvuo saapui sunnuntai-iltana kannustamaan vaimoaan Virpi Sarasvuota TTK-katsomoon. Mies kertoi vaimonsa suhtautuneen kilpailuun samalla mentaliteetilla kuin olympialaisiin. 

– Tätä on ollut hieno katsoa. Virpi on nyt vähän samanlainen kuin silloin, kun rakastuin häneen. Silloin hän valmistautui juuri olympialaisiin. Hän merkitsee muistiin kaikki ja suhtautuu tähän kuin huippu-urheiluun. Se tarkkuus on henkeäsalpaavaa kuin katsoisi elävää taideteosta, joka rakentuu, Jari kertoi. 

Hän on ollut sunnuntaisin kotona lastenvahtina, mutta tänä sunnuntaina hän pääsi paikan päälle.

– Meillä on kaksi pientä tytärtä, 8- ja 9 -vuotiaat, niin heitä ei ole voinut jättää yksin kotiin, mutta nyt pääsin. Virpiltä tämä kilpailu vie kaikkinensa viikossa noin 40 tuntia. Minulla on siis ollut tilaisuus olla vastuussa perhearjesta, Sarasvuo kertoo.

Hän paljastaa, että häntäkin on aikoinaan pyydetty mukaan TTK-kisaan.

– En ainakaan enää Virpin jälkeen kehtaisi lähteä mukaan, Sarasvuo naurahtaa. 

Mies kertoo, että koronan vaikutus ei ole näkynyt hänen yrityksissään negatiivisella tavalla. Päin vastoin se on vauhdittanut hänen yritystoimintaansa. 

– Tästä ikävästä kriisistä on ollut meidän yritystoiminnalle hyötyä. Ei korona meille hyvä asia ole silti ole, Sarasvuo kertoo. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla 

Lue myös:

    Uusimmat