Mainos

Jared Leto yllätti voitokkaat fanit – katso kuvat

Yhdysvaltalaisbändi 30 Seconds to Mars konsertoi Helsingin Jäähallissa perjantaina 12.3.2010. Neljä onnellista fania voitti MTV3 Helmen ja Storen kilpailussa konserttilippujen lisäksi mahdollisuuden tavata bändin keulahahmo Jared Leto.

18-vuotiaat Jasmin Virtanen ja Taru Pietikäinen nauravat hermostuneesti. 30 Seconds to Mars on juuri lopettanut Helsingin konserttinsa ja tytöt odottavat tapaamista bändin kanssa.

– Olen fanittanut kauan Jaredin leffoja. Musiikki on hieman vieraampaa, mutta keikka oli upea kokemus, merkonomiksi opiskeleva Taru sanoo.

Turusta asti matkustaneille tytöille liput keikalle tulivat täytenä yllätyksenä. Alunperin liput voitti Jasminin tuttu, mutta esteen takia ne siirtyivät Jasminille.

– Eka reaktio oli täysin epätodellinen. Jasmin soitti minulle todella aikaisin aamulla, että nyt lähdetään keikalle. En vain voinut uskoa sitä todeksi, Taru nauraa.

– Jo pelkkien keikkalippujen voittaminen oli tosi upeaa, mutta vielä hienompaa on, että pääsee tapaamaan bändiä. Ihan mieletöntä, Jasmin iloitsee.

Paikalle saapuvat myös 16-vuotias Auri Henttonen isosiskonsa Sarin kanssa. Heille Jared on puolestaan tutumpi musiikin saralta. Auri ja Sari kertovat, että itse keikka meni heiltä melkein ohi, sillä he eivät pystyneet kunnolla keskittymään musiikkiin jännitykseltään.

Tytöt hihittelevät hermostuneesti, kun heidät saatetaan backstage-alueelle huoneeseen, jossa on muutamia pöytiä ja tuoleja. Yhtäkkiä, täysin ilman varoitusta, oviaukossa seisoo itse Jared Leto.Laulaja täyttää rennolla olemuksellaan koko tilan. Fanit haukkovat henkeään: onko tämä oikeasti totta?

Tähti hymyilee lämpimästi. Taru ja Jasmin uskaltautuvat ensimmäisenä yhteiskuvaan laulajan kanssa.

– Ovatko silmäsi oikeasti tuon väriset? Jos ovat, ne ovat todella kauniit, Jared imartelee Tarua ja tytöltä menee melkein jalat alta.

Aurille ja Sarille tulee pienenä pettymyksenä se, etteivät muut bändin jäsenet, Shannon Leto ja Tomo Miličević, saapuneetkaan paikalle.

– No, jos pitää yksi bändin jäsen valita, niin onneksi se on kuitenkin Jared. Vielä suurempi pettymys olisi ollut, jos se olisi Shannon pelkästään, Auri pohtii tapaamisen jälkeen.

Tapaamisen jälkeen tytöt hehkuvat onnellisina. Jasminilla ja Tarulla on hotellihuoneessa kuohuviiniä kylmässä odottamassa ja Auria ja Saria kutsuu kotimatka.

– Nukkumaan ei kyllä ihan heti voi mennä. Vieläkin kädet tärisevät. Aivan ihanaa, huokaa Sari.


Teksti: Vilja Rydman

Kuvat: Leena Salo

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.