Mainos

Janni Hussi kertoo blogissaan syöpäleikkauksensa kulusta – julkaisi kuvan arvestaan: "Iho kiristää niin paljon, etten voi juurikaan liikuttaa kättä"

Janni Hussi kertoo blogissaan tarkemmin siitä, kuinka hänen syöpäleikkauksensa sujui viime viikolla.

Tukikudossyöpään sairastunut mediapersoona Janni Hussi kertoi vastikään Instagram-tilillään, että hänen syöpänsä on leikattu, ja kuntoutuminen voi alkaa. Blogissaan hän kertoo tarkemmin siitä, kuinka leikkaus sujui.

– Leikkaus saatiin tehtyä ilman ihonsiirrettä, kun kainalosta avattiin kielekkeellä lisää ihoa käyttöön olkapäälle. Ja vaikka iso palanen siitä ihoa otettiinkin, niin ainakin tällä hetkellä arpi näyttää todella siistiltä. Nyt vaan pitää malttaa olla sen kanssa ihan hissukseen, jottei se repeä, etenkään näillä helteillä kun paraneminen on muutenkin vähän hitaan puoleista. Iso kiitos siis leikanneelle kirurgille, Hussi kirjoittaa.

Hussi julkaisi sekä blogissaan että Instagram-tilillään myös kuvan tuoreesta arvestaan. Kuvasta näkee, että arpi on hankalassa paikassa, kainalon lähettyvillä.

Hussi kertoo aloittavansa parin viikon sisään toimintaterapian, jossa hän alkaa yhdessä fysioterapeuttien kanssa liikuttamaan olkapäätä ja hakemaan liikeratoja.

– Tällä hetkellä iho kiristää niin paljon, etten voi juurikaan liikuttaa kättä mihinkään suuntaan. Olenkin päättänyt, että tänä aikana musta tulee Suomen paras vasuri. Näkisittepä miten vikkelään puuro uppoaa jo ”väärällä” kädellä, Hussi kirjoittaa blogissaan.

Hussi sai kuulla sairastavansa sarkoomaa sen jälkeen, kun hän oli mennyt näyttämään olkapäässään ollutta näppylää ihotautilääkärille maaliskuussa. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja