Janni Hussi esittelee ensimmäisen autonsa – poseeraa sähäkässä tyylissä: "Ralli-lookkina tietenkin haisunäätätukka ja mikroshortsit"

5:10
Sometähti Janni Hussi taisteli tiensä radiomaailman huipulle – näin hän sen teki

Radiojuontaja Janni Hussi ihastutti someseuraajiaan vuosia vanhalla kuvalla.

Radiojuontaja ja somepersoona Janni Hussi julkaisi nuoruuskuvansa Instagramissa. Hussi kertoo kuvansa yhteyteen kirjoittamassaan tekstissä, että heillä oli ollut radio Suomipopin Aamylypsy-lähetyksessä puhetta ensimmäisistä autoista.

Hussi löysi arkistoistaan kuvan, jossa poseeraa autonsa vieressä.

– Tää kiesi palveli mua pyyteettömästi karvanoppineen ja wunderbaumeineen assan rinksalla, kun Dj Alligatorin Lollipop pauhasi kajareiden äärirajoilla kolmen korttelin päähän.

– Ralli-lookkina tietenkin haisunäätätukka, mikroshortsit, tuubitoppi, kirjekuorilaukku, varvassandaalit ja kaulassa killuu aito Tiffany suoran Thaikkulasta. Purkkirusketusta unohtamatta! Sit gööllssit kyytiin ja menox! Hussi kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Jos et näy kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Hussin lisäämään kuvaan on tullut valtavasti tykkäyksiä ja kommentteja. Someseuraajat kiinnittivät huomion etenkin radiojuontajan ulkonäköön.

– Ootko sä tossa?! En meinannut tunnistaa.

– Siis virallinen Kouvola-tukka!

Hussi hyppäsi Aamulypsyyn, kun Anni Hautala jäi äitiyslomalle. Hussi kertoi MTV Uutisten haastattelussa, että radiotyö oli unelmien täyttymys. Radiotyöstä Hussi oli ehtinyt haaveilla jo teini-ikäisestä asti, mutta kertoo, ettei uskaltanut aiemmin lähteä tavoittelemaan pitkäaikaista unelmaansa.

– Sitten vihdoin ja viimein keräsin rohkeuteni ja rupesin pistämään työhakemuksia. Tarjouduin tekemään kaikkia mahdollisia tuurauksia ja sijaisuuksia, koelähetyksiä ja -nauhoituksia. Tilaisuus aukeni sitten ensin Suomipopin viikonloppuaamuissa ja lopulta Aamulypsyssä. En olisi ikinä voinut kuvitella, että pääsen tuollaiseen paikkaan kokeilemaan, hän taustoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja