Mainos

Jammu Siltavuori vapautui tänään

Tunnettu pitkäaikaisvanki Veikko "Jammu" Siltavuori on vapautettu Helsingin keskusvankilasta.

Hallitusneuvos Paavo Siltanen oikeusministeriön vankeinhoito-osastosta vahvistaa, että Siltavuori on vapautettu tänään, jolloin alkoi myös Siltavuoren kolmen vuoden koetusaika.

Ehdonalaiseen päästämistä koskevassa päätöksessä edellytettiin, että mahdollisuudet psykiatrisen tutkimuksen tekemiseen Siltavuorelle selvitetään ennen vapauttamista. MTV:n uutisten tietojen mukaan 73-vuotias Siltavuori siirtynee psykiatriseen pakkohoitoon. Vankeinhoito-osasto ei kommentoi asiaa enää millään tavalla. Siltanen toteaa, että vankilasta vapautunut Siltavuori on yksityishenkilö, eikä vankeinhoitolaitos tiedota hänen asioistaan.

Helsingin keskusvankilan johtaja Anna-Katrina Grönholm korostaa myös, että Siltavuori on vapautunut ja näin ollen yksityishenkilö. Hänen terveydentilaansa koskevat tiedot ovat lain mukaan salaisia ja niiden suoja on vielä tiukempi kuin vankeinhoidon asioiden.

Siltavuori tuomittiin vuonna 1989 kahdesta lapsenmurhasta ja lapsenryöstöstä 15 vuoden vankeuteen. Tuomiostaan hän on istunut 11 vuotta.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.