Jalkapallotähden lapsille toivottiin kuolemaa – "Hävetkää"

Belgialaisen jalkapallohyökkääjän Michy Batshuayin on huhuttu siirtyvän Galatasarayihin. Istanbulin toista joukkuetta Fenerbahcea edustavan Batshuayin lapset ovat joutuneet siirtohuhujen myötä tappouhkauksien kohteeksi. 

Batshuayi on edustanut kahdellisen edellisen kauden ajan Fenerbahcea ja on viimeistellyt molemmilla kausilla vähintään 20 maalia, jos otetaan huomioon kaikki kilpailut. Nyt kuitenkin huhut ovat viemässä häntä paikallisvastustaja Galatasarayhin. 

Huhupuheet ovat saaneet kannattajat reagoimaan. Asia on edennyt niin pitkälle, että osa on uhkaillut belgialaisen perhettä. Batshuayin vaimo kertoi Instagramissa, että hän on joutunut kuulemaan tappouhkauksia ja ne ovat kohdistuneet myös perheen lapsiin. Tämän lisäksi on tullut rasistisia viestejä.

– Hävetkää te, jotka uhkailette perhettäni ja toivotte lapsieni kuolemaa jalkapallon takia. Mikä häpeä! Rasismia ja tappouhkauksia. Jumala näkee teidät kaikki, Batshuayin vaimo Amely Maria kirjoitti. 

Maria on myös jakanut tilillään vastaanottamiaan viestejä. Batshuayi on aiemmin pelannut myös istanbulilaisessa Besiktasissa. Mikäli hän siirtyisi Galatasarayhin, olisi hän ensimmäinen ulkomaalaispelaaja, joka edustaa kolmea Turkin suurimpaa jalkapalloseuraa.

Fenerbahce sijoittui toiseksi tällä kaudella Turkin liigassa. Galatasaray oli edellä kolmella pisteellä. Batshuayi on myös tuttu Valioliigasta, jossa hän edusti kolmen kauden ajan Chelseaa pelaten 77 ottelua ja tehden 25 maalia.

Lue myös:

    Uusimmat