Mainos

Jäljettömiin kadonneen nunnan etsintöjä jatketaan yhä – "Teoreettinen mahdollisuus, että löytyy hengissä"

Heinävedellä jatketaan ainakin vielä tänään Lintulan luostarista tiistaina kadonneen 73-vuotiaan nunnan etsintöjä. Mittavista etsinnöistä huolimatta mitään ei ole toistaiseksi löytynyt.

– Sekä kohdehenkilö- että katoamisympäristö ja se, ettei mittavista etsinnöistä huolimatta ole löytynyt mitään on poikkeuksellista, komisario Sami Joutjärvi kertoo MTV Uutisille.

Tiistai-iltana luostarista lähteneen Irmeli Vuolteen etsintöihin ovat osallistuneet poliisin koirapartiot ja vapaaehtoinen pelastuspalvelu Vapepa. Naisen etsintäalue käsittää noin 6–7 kilometrin matkan luostarista paikkaan, jossa naisesta tehtiin viimeinen näköhavainto tiistai-iltana.

Kolme vuorokautta kriittinen aikaraja

Irmeli Vuolle lähti luostarista tiistaina. Hänen kerrotaan menneen katsomaan lähialueella noin kilometrin päässä luostarista riehunutta tulipaloa. Poliisi ei suoranaisesti epäile tulipalon liittyvän katoamiseen.

– Tulipalon liittyminen katoamiseen on mahdollista, mutta ajankohdallisesti täytyy huomata, että viimeiset varmat havainnot hänestä on tehty myöhemmin samana iltana kauempana noin 6-7 kilometrin päässä luostarista.

Joutjärven mukaan ikäisekseen hyväkuntoinen Vuolle tuntee lähialueet hyvin. Liikkumaan tottuneen naisen etsintäaluetta ei voida kuitenkaan loputtomasti laajentaa.

– Teoreettisesti on mahdollista, että henkilö löytyy hengissä. Yleensä kolme vuorokautta on aika, jonka ihminen pärjää ilman vettä, Joutjärvi selvittää.

Katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.