Jackon lapset haluavat Neverland-kartanon takaisin

Michael Jacksonin kaksi vanhinta lasta 13-vuotias Prince Michael ja 12-vuotias Paris suunnittelevat avaavansa kuuluisan Neverland-kartanon ovet kaikille.

Viime vuonna kuolleen popin kuninkaan kaksi vanhinta lasta haluavat ostaa Neverland-kartanon itselleen täytettyään miljoonaperintöön vaaditut 21-vuotta, jolloin heillä on varaa ostaa kartano takaisin itselleen.

Michael Jackson joutui luopumaan rakastamastaan kodista hieman ennen kuolemaansa taloudellisten vaikeuksien vuoksi. Lapset suunnittelevat muuttavansa eriskummallisen kartanon matkailunähtävyydeksi, kuten eläintarhaksi tai kaikille avoimeksi puistoksi.

Lapset ovat kertoneet suunnitelmistaan Oprah Winfreyn keskusteluohjelmassa, joka näytetään myöhemmin syksyllä. Ohjelman keskustelu on kuitenkin vuotanut julkisuuteen Michael Jacksonin veljen Randy Jacksonin ansiosta, joka on raivostunut lasten tuomisesta julkisuuteen.

– Esiintyminen pidettiin minulta tarkoituksella salassa, sillä en olisi sallinut sitä. Kun kuulin, että Oprah kuvausryhmineen on ollut kotonamme, vatsani kääntyi ympäri. Tiedän miten Oprah ajattelee veljestäni ja hänen perheestään, enkä usko, että veljeni olisi halunnut tätä, Randy Jackson on raivonnut yhdysvaltalaisille tiedotusvälineille.

Michael Jackson oli hyvin tarkka lastensa yksityisyydestä eläessään. Hänellä oli esimerkiksi tapana peittää heidän kasvonsa huiveilla piilottaakseen heidät kameroilta.

Lähde: Dailymail.com

Kuvat: Getty Images, EPA,

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja