Jääkiekon SM-liiga tarkensi koronan varalle tehtyä ohjeistustaan: liigamiehistö ja alle 20-vuotiaat erotettava toisistaan

6:08
Liigaseurat pelaavat puolityhjien katsomoiden edessä: "Iso lovi tulee kaikkien kassaan"

Jääkiekon kotimainen SM-liiga on tarkentanut turvallisuusohjeistustaan koronan varalle, kerrotaan Liigan verkkosivuilla.

Liigamiehistö ja seuran alle 20-vuotiaiden joukkue toimivat erillään niin harjoitusten kuin otteluidenkin osalta. Tämä koskee sekä pelaajia että joukkueen toimihenkilöitä.

Liigajoukkueen vahvuuteen liittyviltä pelaajilta edellytetään vähintään viiden vuorokauden omatoimijaksoa sekä negatiivista koronavirustestiä.

Jokaiselta hallin pelaajatasolla liikkuvalta henkilöltä mitataan päivittäin ruumiinlämpö ennen tasolle saapumista. Kuumetapauksissa pelaajatasolle ei ole pääsyä.

Aluehallintoviranomaisten antamien ohjeistusten ja Liigan omien turvallisuusohjeistusten vuoksi liiga-areenoilla on voimassa erilaisia liikkumisen ja sijoittumisen rajoituksia. Turvavälien ylläpitämiseksi ja katsojien turvallisuuden varmistamiseksi niin sanotut tifot ovat toistaiseksi kiellettyjä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja