Mainos

Ivan Puopolon kolumni: Haluatko feministisen, valveutuneen pukin? Tässä se on

Nyt-liite pamautti äskettäin pakan sekaisin ja julisti, että suomalaisperheissä ollaan huolissaan perinteisestä joulupukista. Nyt-liitteen jutun mukaan jotkin perheet haluavat feministisen pukin. Ajatukselle on helppo naureskella, mutta eipä hätäillä, kirjoittaa MTV Uutisten kolumnisti, juontaja Ivan Puopolo.

Joulupukki todella edustaa ummehtunutta heteroukkoperinnettä. Nykyaikainen yleisö tarvitsee valveutuneen, feministisen pukin.

Mutta mitä se tarkoittaa käytännössä?

Ensinnäkin on täysin selvää, että feministinen pukki ei voi olla valkoinen. Se sortaa. Pukin täytyy olla ulkoma.. siis värill… tarkoitan… rodullistettu. Tuo taitaa olla oikein.

Pukki ei myöskään voi olla mies. Se sortaa.

Hänen tulee olla rodullistettu nainen. Tai siis rodullistettu naisoletettu. Noin se menee.

Mutta naisoletettu ei luonnollisestikaan voi olla pukki. Hänen täytyy olla pukitar. Sekin täytyy olettaa, joten hän on rodullistettu pukitaroletettu.

Tunturi kuulostaa fallokselta, eikä poro käy kulkupeliksi sarvineen

Feministinen, rodullistettu joulupukitaroletettu ei voi lähteä matkaan Korvatunturilta. Korva ei sorra, mutta tunturi kuulostaa fallokselta. Parempi, että pukitaroletettu lähtee liikkeelle Korvakummulta.

Sanomattakin on selvää, että poro kulkuvälineenä ei käy. Sarvet, ymmärrätte kyllä.

Jopo voisi tulla kyseeseen, mutta jokin sen osa saatetaan valmistaa Kiinassa. Todellinen feministinen, rodullistettu joulupukitaroletettu kulkee jalan.

Sitten tullaan vaikeaan kysymykseen: voiko pukitaroletettu jakaa lahjoja? Ei tietenkään voi. EU julisti eilen ilmastohätätilan.

Niinpä valveutuneen ajan feministinen, rodullistettu joulupukitaroletettu lähtee Korvakummulta jalan, saapuu koteihin, käy lasten kanssa läpi IPCC:n viimeisimmän ilmastoraportin, kertoo että tuho tulee 2030 ja muistuttaa lähtiessään isää siitä, että tämä on käppäukko-sortaja.

Iloista ja valveutunutta joulua kaikille! 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja