Itsehoitolääkkeiden tiedot kätevästi Itsehoitoapteekista

Orionin verkkopalvelu www.itsehoitoapteekki.fi, tarjoaa runsaasti tietoa ja vinkkejä itsehoitolääkkeiden käyttöön. Sieltä öydät kätevästi esimerkiksi lääkkeiden tuoteselosteet ja voit tutustua tuotevalikoimaan yhdellä silmäyksellä.

Hyvin varusteltu kodin lääkekaappi tarjoaa helpotusta moneen arkiseen vaivaan. Kipu, kuume, närästys ja ummetus on helppo hoitaa ilman reseptiä saatavilla valmisteilla. Tutustu kuitenkin aina huolellisesti pakkausselosteeseen.

Fluconazol hoitaa hiivatulehduksen yhdellä kapselilla

Fluconazol Orion 150 mg on itsehoitouutuus hiivatulehduksen hoitoon. Lääkevalmiste nautitaan kertahoitona, kapselina suun kautta. Ilman reseptiä saatava valmiste tulee apteekkeihin maaliskuun alusta. Fluconazol on ensimmäinen ilman reseptiä saatava, kapselimuotoinen lääkevalmiste. Hiivatulehduksen hoito on helppoa, siistiä ja vaivatonta!

Fluconazol Orion 150 mg kapseli. Vaikuttava aine on flukonatsoli. Hiivasienen aiheuttaman uusiutuneen emätintulehduksen (Candidavaginiitti) hoitoon naisille, joilla on aikaisemmin ollut lääkärin toteama hiivasienitulehdus. Aikuisille 1 kapseli suun kautta kerta-annoksena. Valmistetta ei tule käyttää raskauden ja imetyksen aikana. Pakkauskoko: 1 kapseli. Älä käytä flukonatsolia mikäli sinulla on maksan tai munuaisten toimintahäiriö tai sinulla on todettu sydämen rytmihäiriö. Varmista lääkkeen sopivuus apteekissa jos käytät muuta lääkitystä. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen. Apteekista.

Zolt hoitaa närästyksen

Zolt 15 mg on itsehoitolääke närästyksen hoitoon. Zolt ei ainoastaan lievitä närästyksen oireita vaan vaikuttaa suoraan närästyksen syntyyn vähentämällä mahahapon eritystä. Nyt Zolt on saatavilla apteekissa myös ilman reseptiä. Ilman lääkärin määräystä tuotetta tulee käyttää vain närästyksen ja happamien röyhtäisyjen lyhytaikaiseen hoitoon.

Zolt närästyksen lyhytaikaiseen hoitoon. Jos oireet vielä jatkuvat 2 viikon jälkeen, käänny lääkärin puoleen. Vaikuttava aine: lansopratsoli. Jos olet raskaana tai imetät, ota yhteys lääkäriin. Yli 18-vuotiaille. Tutustu käyttöohjeeseen. Lue pakkausseloste täältä.

Pegorion vapauttaa ummetuksen vaivoista

Pegorion on uusi Suomessa kehitetty ummetuslääke, joka auttaa tehokkaasti ja vaivattomasti ummetukseen. Pegorionin vaikuttava aine on makrogoli, joka imee itseensä nestettä ja kuljettaa sen suoleen, minkä seurauksena uloste pehmentyy ja suoli alkaa toimia. Ilman reseptiä saatava itsehoitovalmiste on oiva lisä joka kodin lääkekaappiin.

Pegorion, jauhe oraaliliuosta varten on ummetuksen hoitoon tarkoitettu lääke. Vaikuttava aine: makrogoli. Annostus: aikuiset ja yli 8-vuotiaat lapset: 1 annospussi (12 g) 1-2 kertaa päivässä. 4-7 vuotiaat lapset: 1 annospussi (6 g) 1-2 kertaa päivässä. 2-3-vuotiaat lapset: 1 annospussi (6 g) kerran päivässä. Pakkauskoot 20 x 6 g, 20 x 12 g ja 50 x 12 g. Jos olet raskaana tai imetät, neuvottele käytöstä lääkärin kanssa. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen. Apteekista. Lue pakkausseloste täältä.

Burana-Caps on nopea kivunlievittäjä

Burana-Caps lievittää tilapäistä kipua ja kuumetiloja tehokkaasti. Lääkettä käytetään erityisesti tarvittaessa tilapäistä, mutta nopeaa kivun lievitystä. Burana-Capsia voi siten käyttää mm. tapaturmien yhteydessä ja kipu- ja kuumetiloihin, kuten vilustumissairauksien ja flunssan oireisiin, lihas- ja nivelkipuihin, päänsärkyyn, kuukautiskipuihin ja hammassärkyyn.

Burana-Caps tunnetaan tehokkaana kipu- ja kuumelääkkeenä. Vaikuttava aine on ibuprofeeni. Juo vähintään lasillinen vettä tai muuta juomaa, kun otat kapselin. Neuvottele lääkärin kanssa, jos olet yliherkkä jollekin särkylääkkeelle, sairastat maha- tai pohjukaissuolihaavaa tai verenvuototautia, tai jos olet raskaana. Alle 12-vuotiaiden tulee käyttää lääkettä vain lääkärin ohjeen mukaan. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen. Pakkauskoot 10, 20 ja 30 kaps. Apteekista. Lue pakkausseloste täältä.

Kaikki Orionin itsehoitolääkkeet ovat saatavilla apteekista ilman reseptiä.

Artikkelin tarjoaa:
Orion

Kuvat: Orion

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja