Istui Craig Breenin vierellä kuolinonnettomuudessa – James Fulton teki nyt päätöksen, joka ei ollut helppo

James Fulton palaa kartanlukijan tehtäviin. Edesmenneen Craig Breenin kartturina toiminut irlantilainen lukee loppukauden ajan nuottia Kris Meekelle.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Portugalin MM-ralli 9.-12.5.
To: Testi-ek klo 10 ja EK1 klo 20.45 alkaen
Pe: EK:t 2-9 klo 9.50 alkaen
La: EK:t 10-18 klo 9.50 alkaen
Su: EK:t 19-22 klo 8.50 alkaen

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

James Fulton selvisi onnettomuudesta ilman vammoja, kun samaa Hyundaita ajanut Craig Breen menehtyi 13. huhtikuuta. Kaksikko oli Kroatian MM-rallia edeltäneissä testeissä Loborissa Pohjois-Kroatiassa. 

– Tämä on ollut todella vaikeaa aikaa, mutta koen nyt olevani valmis paluuseen, Fulton sanoi DirtFish-sivuston mukaan.

Kris Meeke voitti viikonloppuna Rali d’Aboboreira-kilpailun kartanlukijanaan norjalainen Ola Flöene, mutta loppukauden ajan Meekelle nuottia lukee Fulton. Kaksikko jahtaa Hyundailla DirtFishin mukaan WRC2-titteliä kunnianosoituksena Breenille.

– Tämä ei ollut helppo päätös, mutta keskusteltuani perheeni ja Craigin perheen kanssa koimme, että tämä oli, mitä Craig olisi halunnut, Fulton avasi.

Fultonin mielestä paras tapa kunnioittaa Breenin muistoa olisi "viedä päätökseen se", minkä kaksikko aloitti yhdessä – olkoonkin, että kuljettajana on eri mies.

Meeke ja Fulton kisaavat WRC2-luokassa ensi kertaa yhdessä ensi viikolla Portugalissa. Se on Meekelle ensimmäinen WRC-kilpailu sen jälkeen, kun hän ajoi Toyotalla 2019.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat