Israelilaisyhtiö ostaa suomalaisen pelifirman: 340 miljoonaa euroa!

Israelilainen Playtika ostaa 80 prosenttia suomalaisen Reworks-peliyhtiön osakekannasta 400 miljoonalla dollarilla eli noin 340 miljoonalla eurolla, kertoo uutistoimisto  Bloomberg.

Playtika voi ostaa loput Reworksin osakekannasta 200 miljoonalla dollarilla eli noin 170 miljoonalla eurolla vuonna 2023, jos Reworksin tulos saavuttaa sovitun tason. Jos sovittua tulostasoa ei saavuteta, israelilaisyhtiö voi ostaa loput osakekannasta yhdellä dollarilla.

Uzbekistanilainen Anna aikoo tulla Suomeen opiskelemaan pelialaa Peter Vesterbackan innoittamana – Vesterbacka kertoo omin sanoin, minkälaisesta projektista on kyse 9:36
Uzbekistanilainen Anna aikoo tulla Suomeen opiskelemaan pelialaa Peter Vesterbackan innoittamana – Vesterbacka kertoo omin sanoin, minkälaisesta projektista on kyse

Reworks on tunnettu Redecor-pelistään, jossa pelaajat voivat sisustaa koteja. Playtikan toimitusjohtajan Robert Antokolin mukaan Redecorin alustaa voidaan käyttää myös muotiin, autoihin ja ravintola-alaan liittyvissä peleissä.

Noin 35 henkeä työllistävän Reworksin osto on Playtikan tähän mennessä suurin yritysosto.

Lue myös:

    Uusimmat